• Share

Cele mai imbietoare Targuri de Craciun 2013 - partea II

Cele mai imbietoare Targuri de Craciun 2013 - partea II

 

Oficial Bucurestiul respira sub privirea luminitelor festive, iar targurile de sezon au devenit printre cele mai populare destinatii. V-am oferit deja o prima lista a acestora (aici), dar le gasiti pe toate frumos aranjate pe rafturile paginii noastre de Craciun. Pentru ca intre timp au aparut noutati, am decis sa mai dam o raita pe la Targurile de Craciun instalate in oras pentru idei de cadouri si delectare. 

 

 

targuri de craciun bucuresti 2013

 

 

 

Bucharest Christmas Market 2013 (6 dec. - 5 ian.)

 

E imposibil sa nu treceti zilele astea pe la Universitate si sa nu va opriti la targul oficial de Craciun al Primariei Municipiului Bucuresti. Cu ambitia de a deveni traditie, targul ofera, in afara de produse, concerte, dar si importanta intalnire cu Mos Craciun. Pana la anul, in 5 ianuarie, aveti timp sa dati o raita.

 

 

Targul cadourilor de iarna - Desaga lui Mos Craciun (29 nov. - 23 dec.)

 

Va plac produsele traditionale de la noi si de prin alte tari? Le puteti descoperi in aceasta iarna si la Targul de Craciun de la Plaza Romania.

 

 

Job&Shop III (10 - 13 decembrie)

 

Cum suna un mini-mall la birou? Pentru cei super-ocupati si care au fobie de aglomeratia produsa de goana dupa cadouri, pantofii, hainele si multe alte produse poposesc pentru cateva zile chiar la doi pasi de biroul lor, mai exact la parterul uneia dintre cladirile Upground Business Center. Spor la job & shop!

 

 

Garage Sale (14 decembrie)

 

In mansarda de la Geobar, Mos Craciun va veni pe 14 decembrie, intre 11.00 si 20.00. Sunteti asteptati sa scotociti prin cosurile cu haine, dar si sa donati jucarii si haine pentru copiii de la Valea Plopului. O parte din acestia vor canta colinde, in acelasi loc, pe 13 decembrie. 

 

 

Petite fête de L'er (14 decembrie)

 

Nou-nouta in peisajul stabilimentelor culturale & co. din peisajul bucurestean, Colivia, va asteapta la un party-targ de Craciun cu toate ingredientele necesare: prieteni, design, mancare, muzici si savoare. 

 

 

Marche de Noel (14 - 15 decembrie)

 

Intr-o atmosfera de poveste interbelica, la Casa Universitarilor, va avea loc, zilele acestea, Marche de Noel. Obiectele de designer, bijuteriile de autor si creatiile vestimentare se vor asorta de minune cu decorul. 

 

 

Targ de Craciun - Fundatia Calea Victoriei (16 - 18 decembrie)

 

Ce ziceti de cateva delicatese culturale pe post de cadou de Craciun? Se intampla la Fundatia Calea Victoriei, unde intre 16 si 18 decembrie puteti cumpara vouchere cadou pe care sa le oferiti celor dragi sub forma de cursuri la care vor putea participa in perioada ianuarie-februarie. Lista delicateselor va fi completata de creatiile unor artisti si lectori ai Fundatiei. 

 

 

Yard Sale (21 decembrie)

 

Ultima editie Yard Sale din acest an va avea loc la casa din Dianei 4. Schimb de obiecte si haine, vanzari la preturi modice, reciclare, dar si donatii care vor ajunge la Samu Social si catre case de plasament. Pe 21 decembrie, intre 9:30 si 17:00. 

 

 

Fashion Matters – Must be Santa Edition (21 - 22 decembrie)

 

Fashionul si Mos Craciun fac un parteneriat si-si dau intalnire la Old City Lipscani pentru doua zile de accesorii, haine, creatori si creatii transformabile in cadouri.

Distribuie