• Share

Cele mai romantice destinatii de Valentine's Day din Romania

Cele mai romantice destinatii de Valentine's Day din Romania

 

Valentine's Day vine cu idei perfecte pentru o escapada romantica alaturi de persoana iubita, chiar la inceput de an. In 2015, Valentine's Day va cadea intr-o zi de sambata, asa ca de ce alt motiv mai bun ai nevoie pentru a sarbatori un intreg weekend al iubirii. Daca nu ti-ai facut inca planuri, iar ofertele din capitala nu sunt tocmai pe gustul tau, ti-am pregatit o lista cu cele mai romantice destinatii din Romania, unde Cupidon va da farmec meleagurilor autohtone.

 

 

harmonie destinatii romantice valentine's day

 

 

Complex Harmonie

 

Aflat intr-o trecatoare dintre Muntenia si Transilvania, Predeal este gazda unui ansamblu compus din vile si case in copac. Complexul Harmonie este o destinatie de vis pentru toti adultii care si-au dorit sa locuiasca intr-o casa in copac in copilarie si sa priveasca cerul instelat din Observator. Harmonie a plecat de la aceasta idee, piperand structura constructiilor cu romantism si naturalete. Datorita amplasarii sale de pe Strada Trei Brazi din Predeal, face ca toti cei care-i trec pragul in vacanta sa fie aproape de alt divertisment - partiile de schi. Daca, pentru unii dintre voi, un weekend romantic de Valentine's Day nu include si miscare fizica, atunci confortul, intimitatea si privelistea vor fi de ajuns pentru o exceptie din cotidian. Pentru mai multe detalii despre Complex Harmonie, dati click aici.

 

 

atra doftanei valentine's day

 

 

ATRA Doftana

 

In apropiere de Brasov, s-a construit o pensiune izolata de vacarmul marilor orase, cu o priveliste ce inspira vacanta de la prima rasuflare. Cu un design futurist, ATRA Doftanei atrage un numar tot mai mare de turisti, dar si de romani in vacanta. Am optat pentru aceasta locatie datorita multitudinii activitatilor pe care le puteti include in itinerariul zilei perfecte de Valentine's Day. Astfel ca, daca alegeti un weekend pe Valea Doftanei, puteti incerca pentru prima data sau chiar exersa abilitatile de mountain bike, agrement nautic, pescuit sportiv, calarie si alpinism. Pentru rezervari sau mai multe detalii, ii puteti contacta aici.

 

 

conac polizu destinatii romantice valentine's day

 

 

Conac Polizu

 

In inima Moldovei, la 70 de kilometri de Iasi, se afla Conacul Polizu. Parca desprins dintr-o poveste, conacul Polizu a fost construit in 1878 de familia Ghica si restaurat complet in 2010. Fiind unul dintre locurile perfecte pentru a petrece Valentine's Day, conacul te imbie sa afli mai multe despre istoria si cultura Moldovei. Asa ca, iti poti suprinde iubita cu o plimbare romantica prin parcul Copou din Iasi, unde isi avea Eminescu una dintre sursele de inspiratie, urmata de privelistea oferita de cele sapte coline ale capitalei Moldovei. Daca vreti sa faceti o rezervare la Conacul Polizu, puteti afla mai multe despre programul lor aici

 

 

conacul maldar destinatii romantice

Conacul lui Maldar
Oltenia vine cu o oferta de nerefuzat pentru Valentine's Day. Conacul lui Maldar, situat langa Horezu, este construit pe locul unei foste case boieresti. Weekendul de Valentine's Day poate incepe cu o cafea aburinda la conac, urmata de vizitarea unor obiective turistice precum pestera Muierii, Transalpina, partiile de la Ranca sau Salina Ocnele Mari. Sfatul nostru este sa va faceti rezervari din timp, daca vreti sa gustati bucatele oltenesti de la conac. Pentru mai multe detalii, puteti intra aici. 

 

 

Conacul lui Maldar


Oltenia vine cu o oferta de nerefuzat pentru Valentine's Day. Conacul lui Maldar, situat langa Horezu, este construit pe locul unei foste case boieresti. Weekendul de Valentine's Day poate incepe cu o cafea aburinda la conac, urmata de vizitarea unor obiective turistice precum pestera Muierii, Transalpina, partiile de la Ranca sau Salina Ocnele Mari. Sfatul nostru este sa va faceti rezervari din timp, daca vreti sa gustati bucatele oltenesti de la conac. Pentru mai multe detalii, puteti intra aici

 

 

conacul apafi valentine's day destinatii

 

 

Conacul Apafi

 

Conacul Apafi din Malancrav reprezinta una dintre emblemele cele mai de pret ale Transilvaniei. Pastrand traditiile, cultura si viata rurala intacta, conacul reprezinta o oaza de liniste si te deconecteaza de la galagia marilor orase. Daca ajungeti pe meleagurile acestea de Valentine's Day, trebuie neaparat sa incercati specialitatea culinara a locului, supa saseasca de mere si, de ce nu, atmosfera medievala a Sighisoarei.

Distribuie