• Share

Concept store-uri in capitala: poftiti la british tea, designeri locali si branduri de lux

Concept store-uri in capitala: poftiti la british tea, designeri locali si branduri de lux

 

Ideea de concept store a aparut relativ recent pentru a oferi o altfel de experienta, mult mai specifica, unor anumite segmente de consumatori. Fie ca vorbim despre moda, accesorii sau decoratiuni interioare, un concept store aduna sub umbrela sa mai multe branduri / marci, oferind inclusiv obiecte unicat, cu preturi pe masura.

 

In ultimii ani se bucura si Bucurestiul de asemenea aparitii cochete in peisaj si, fie ca vorbim despre magazine de fashion sau obiecte de designer, a inceput sa se dezvolte interesant si productia locala.

 

 

The Place Concept Store

 

the place concept store

 

 

A darling place, un loc in care fashionistele si lumea revistelor glosy se simt ca pestele in apa. E vorba de The Place Concept Store din Dorobanti. Pentru ca printre gentile, rochiile sau pantofii marca Alexander McQueen, Christian Louboutin, Isabel Marant, Mulberry sau Vivienne Westwood chiar si Carrie din Sex and The City s-ar simti incantata.

 

 

Idelier Concept Store

 

idelier concept store

 

 

Ne mutam in zona Piata Romana pentru o tura la Idelier, un loc unde frumosul se intalneste cu creatile unor designer romani precum Mihaela Glavan, Silvia Serban sau Florin Dobre sau cu branduri precum Idelier, Nu Skin sau W.A.A.U. Pana sa ajungeti la magazin, puteti da si o tura virtuala si trebuie sa stiti ca se pot face si comenzi online.

 

 

British Gallery

 

british gallery bucuresti

 

 

Pentru ca nimc nu este intamplator, pe strada Paris puteti intra intr-o atmosfera cosy si foarte brit, la British Gallery. Ceaiuri, ceainice, articole pentrru gradina si copii, nimicuri de care va veti indragosti – e un loc in care puteti porni cu succes la vanatoare de cadouri. E bine de stiut ca mai exista un sediu si la Ploiesti.

 

 

Victoria 46

 

victoria 46

 

 

Reintram in lumea glam a fashion-ului si, unde altundeva decat tot in Dorobanti, la Victoria 46. Aici oferta de designeri este mai generoasa si nu lipsesc nici macar Balenciaga, Marc by Marc Jacobs sau Zadig & Voltaire. Iar oferta de haine si accesorii merge in ambele directii, feminin si masculin.

 

 

Dizainar

 

dizainar

 

 

Intr-o frumoasa casa de pe langa Cismigiu s-au reunit designul de produs, cel grafic si cel interior la Dizainar. Aici veti gasi numai obiecte 100% ro. Este un magazin-concept destinat creatiei de produs romaneasca, prin urmare, daca vreti sa fiti la curent cu realizarile tinerilor designeri, stiti unde sa mergeti.

Distribuie