• Share

De cartier sau de lux, piscinele din Bucuresti va asteapta cu atmosfera de vacanta in vara 2014

De cartier sau de lux, piscinele din Bucuresti va asteapta cu atmosfera de vacanta in vara 2014

 

E  inceput de saptamana si nu e usor, dar gandul ca putem merge la piscina la doi pasi de casa parca ne mai invioreaza. Pentru zilele cu soare si dor de evadare, iata unde mergem la piscina la Bucuresti in sezonul vara 2014, pentru inot, relaxare sau distractie.

 

 

piscine bucuresti 2014 

 

 

Blueberry pool de la Ambasad'Or

 

Va trebui sa mergeti pana la Otopeni sa va puteti balaci in aceasta piscina, dar merita efortul, mai ales ca se organizeaza si tot felul de petreceri cu DJ-i si espuma party. Intrarea la piscina semi-olimpica este 40 lei (luni - vineri) si 60 lei (sambata - duminica).

 

 

Piscina Club White

 

Daca sunteti fani ai zonei Aviatorilor - Primaverii, puteti incerca piscina Clubului White. E in aer liber si situata in cadrul Patinoarului Floreasca. Pretul de intrare variaza intre 20 si 40 de lei in functie de momentul saptamanii.

 

 

Piscina Daimon Club

 

Se stie ca petrecerile asortate cu pisicina au alta savoare, iar la party la piscina Clubului Daimon poiti merge chiar vineri. Altfel, Un pass de o zi la piscina costa 13 euro.

 

 

Playa Verde Summer Club

 

Si in Bucurestii Noi va puteti bucura de apa, dar si de petreceri la margine de piscina, la Playa Verde Summer Club. Intrare: 15 lei.

 

 

La Plage Club and Buddha Bar Lounge

 

Iesim din nou putin din oras, tot in zona Otopeni, pentru o alta experienta cu nisip si apa fara a ajunge la mare. Nu ratati petrecerea ce va avea loc aici pe 12 iulie: Crew Love - Soul Clap, Baby Prince, Nick Monaco, Khidja. In rest, pretul intrarii (plus sezlong) va costa 30 lei, in timpul saptamanii si 50 lei, in weekend, pentru copiii de pana la 3 ani intrarea fiind gratuita.

 

 piscine bucuresti 2014

 

 

Piscina Pescariu Sports & Spa

 

Aici veti gasi, pe langa piscina exterioara semi-olimpica si o piscina pentru copii, si piscina Aqua - considerata cea mai luxoasa si mai mare din oras, pentru care veti plati 60 de lei/pass de o zi, in timpul saptamanii si 100 lei, pentru zilele de weekend.

 

 

Piscina Player

 

Petrecerile din jurul piscinei din cadrul clubului Player sunt deja celebre, dar daca vreti sa va bucurati de loc si in timpul zilei, trebuie sa stiti ca au tarif diferentiat fete/baieti. Astfel, fetele platesc de marti pana vineri 30 lei, iar sambata - duminica 50 lei, iar baietii, 50 lei de marti pana duminica. Iar daca esti adeptul party-urilor pe zi, duminica se lasa cu DJ-ala buna. Bilet, 50 lei plus sezlong, intre 10.00 si 16.00 si 30 de lei, dupa.

 

 

Bamboo Pool

 

Si tot din seria piscinelor de lux, se poate merge la piscina si pe malul lacului Tei, in cadrul clubului Bamboo. Atmosfera de vacanta si cocktailuri, cu intrare de 30 de lei, in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend.

 

 

Piscina Mirage Snagov

 

Nu puteam sa nu punem pe lista si aceasta piscina situata chiar pe malul lacului. Intrarea este de 30 de lei/zi, pentru adulti si 15 lei/copii pana la 10 ani. 

Distribuie