• Share

Detox & the city: unde bem cele mai bune fresh-uri de fructe si legume

Detox & the city: unde bem cele mai bune fresh-uri de fructe si legume

 

Inceputurile de an sunt asociate psihologic cu dorinta de a face lucrurile mai bine in toate domeniile. Iar unul dintre ele este, desigur, sanatatea. Intre reinnoirea abonamentelor la sala si abordarea unor sporturi pe care nu le-am mai practicat niciodata, avem la indemana o modalitate mult mai simpla de a ne revigora in debutul anului.

 

Ideal este ca sucurile de fructe si legume – pentru ca despre ele vorbim – sa fie preparate acasa, pentru ca in multe dintre cele din oras se adauga tot felul de alte elemente (zahar, siropuri etc).

 

sucuri naturale fructe legume fresh bucuresti 

Din aceasta perspectiva, nu ar strica sa urmariti ofertele pe care marile magazine, inclusiv cele online, le fac acum la storcatoarele de fructe si legume. Un sfat ar fi sa le favorizati pe cele care maruntesc si pulpa fructului sau a legumelor, deci care pastreaza toate vitaminele.

 

Insa daca tot iesim in oras, e preferabil sa profitam de acest trend psihologic al inceputului de an si sa trecem pe fresh-uri si smoothie-uri.

 

Pentru un fresh baut in linistea unei case vechi, Acuarela Bufet este o alegere “colorata”. Au destul de multe limonade si fresh-uri asa ca nu va ramane decat sa alegeti nuanta preferata (poate ceva cu fructe de padure).

 

frudisac

 

O experienta hip ne scoate din casa pentru a bea un fresh la Frudisiac, in Dorobanti. Se pare ca toate fructele si legumele isi dau intalnire aici. Pe noi ne-a convins cel cu gutuie, ghimbir si capsuni.


Un fresh cu stil se poate bea la Simbio, un bistro recunoscut pentru meniul atent alcatuit. Am pus ochii pe combinatiile cu kiwi si rodie.

 

Iar daca va tenteaza locurile “ultra-specializate”, atunci este de mers la restaurantul Barca – vegan si vegerarian. O budinca de chia merge combinata cu un fresh de portocale.

Distribuie