• Share

Detox 1-8 martie: unde-l scoti in oras

Detox 1-8 martie: unde-l scoti in oras

 

Dupa atata rasfat, flori si bomboane, doamnelor & domnisoarelor, se intoarce roata si e randul nostru sa le aratam baietilor cum stam la capitolul generozitate. Ganditi-va pe cine ati dori sa invitati in oras, iar noi va “desenam” o harta a locurilor unde i-ati putea duce.

 


mahala restaurant bucuresti

 

 

O masa pe cinste

Barbatii apreciaza intotdeauna o mancare care sa le aminteasca de mama ori bunica. Ceea ce ne trimite direct la capitolul traditie si la sarmalute & co. Se recomanda sa-l inviti la un romanesc interpretat in cheie contemporata, pe care-l vei gasi la Mahala.

 

Sa curga… berea

Din aceasta perspectiva, iti recomandam un loc proaspat aparut pe harta iesirilor bucurestene. Si unde stim deja ca el va avea de unde alege intre felurite beri si nu numai. Se numeste Piua si este suficient de vesel cat sa-ti placa si tie.

 

Sut si gol!


Probabi vei simti ca-ti calci pe inima, dar nu va fi sfarsitul lumii daca vei da un search pe internet despre urmatoarele meciuri din Campionatul intern de fotbal. Apoi cauti un meci al echipei lui preferate, iei bilet si-l faci fericit. Simplu, nu?

 

Sa inceapa petrecerea


Sa petrecem, asadar, dar unde? Du-l undeva unde n-a mai fost niciodata, eventual la un party la care nu se asteapta. Spre exemplu, intr-o fosta sectie de politie, la Manasia, unde in weekend se va incinge o petrecere hipstereasca stropita cu manele si good vibes.

 

Sa inceapa petrecerea II

Ok, poate nu e genul care sa experimenteze. In acest caz si in functie de preferintele lui, ai putea sa-l inviti la Kristal, la party-ul Future Techno Heroes - Whyt Noyz & Joran van Pol, Mirror States, Cosmin Horatiu. Iar daca te organizezi din timp, poti lua bilete cu 30 de lei.

Distribuie