• Share

Detoxifiere dupa Sarbatori - sugestii de restaurante

Detoxifiere dupa Sarbatori - sugestii de restaurante

 

A venit momentul sa lasam in urma sarmalele, caltabosii, prajiturile cremoase si celelalte bucate specifice meselor de Craciun si Revelion si sa incercam o reprofilare!

 

Dupa cautari intense, am ajuns la concluzia ca cea mai buna varianta o reprezinta restaurantele cu specific: asiatic, mediteranean... non-romanesc. Detoxifiere sa fie! Sau macar un rasfat al papilelor gustative.

 

 

 

bucatarie italiana

 

 

 

Italienii sunt mari experti in mancare, iar la Paparazzi poti sa degusti retete ca la ele acasa: antipasti, insalate, risotto, pizza samd. Plus ca e considerat unul dintre cele mai sic localuri de vizitat after-work!

 

 

Cu o bucatarie napoletana care imbina felurile traditionale cu reinterpretari de mare clasa, Il Giardino Segreto din incinta Hotelului Prince Park Residence are un efect permanent: incita simturile - de la cele gustative la cele vizuale.

 

 

 

bucatarie mediteraneana

 

 

 

Dupa cum ii spune si numele, bistro-ul Putin din Tot e o introducere in atmosfera localurilor din Franta, Grecia si Italia, cu perparatele lor traditionale proaspete si extrem de gustoase! Atmosfera cosy, fara pretentii, pentru un pranz relaxant 100% mediteranean.

 

 

 

bucatarie spaniola

 

 

 

Salsa Caliente, Salsa Picante - a venit momentul sa intram in atmosfera spaniola. Pe langa mancaruri cu personalitate, in serile de weekend se lasa cu cocktail-uri aromate la Salsa Caliente, care isi poarta cu mandrie numele. Petreceri pe ritmuri latino vinerea si sambata - mui caliente!

 

 

Tot spicy e atmosfera si la El Torito, cu aromele mexicane si muzica live zi de zi. Daca ai visat vreodata sa ajungi in Mexic, nici nu e nevoie de prea multa deplasare...

 

 

 

mancare dupa sarbatori

 

 

 

Siam Thai ne invita intr-o excursie si mai indepartata, pe taramurile asiatice pline de mister si arome. Bucataria thailandeza nu mai e demult exclusivista, iar la Siam Thai devine chiar accesibila. Insa doar dupa 14 ianuarie, cand se incheie vacanta de iarna a restaurantului...

 

 

Daca tot ce-ti doresti dupa Sarbatorile petrecute in casa e o experienta high-class internationala, Exile te asteapta cu mancaruri fine, decoruri contemporane si cocktail-uri trendy. Eleganta si rafinament la ele acasa...

 

 

Bucatarii variate, optiuni destule, important e sa o gasesti pe cea pe gustul tau. La propriu!

 

Distribuie