• Share

Din parc in parc: Iesi la picnic sau distractie in vacanta de 1 Mai

Din parc in parc: Iesi la picnic sau distractie in vacanta de 1 Mai

 

Daca anul acesta nu esti pregatit de mare sau alte excursii in afara capitalei, iarba verde ramane verde si in oras, nu-i panica! Parcurile nu te costa nimic mai mult decat timp petrecut intr-o mica oaza, mai aproape de natura. Pana la urma 1 Mai este despre odihna binemeritata a omului care munceste.

 

Imi imaginez un traseu placut, la pas ori cu bicicleta, pe curba Lacul Herastrau - Lacul Floreasca - Lacul Tei - Lacul Plumbuita. Un pachetel pentru picnic si o paturica ar face echipa buna pentru un popas. Un pic mai jos poate vanam niste nuferi sub un copac pe lacul din Parcul Circului.

 

PS: Pe 1 mai se deschide si debarcaderul din Herastrau, intre orele 12:00 si 20:00, iar plimbarile cu vaporasul vor fi gratuite.

 

 

1 mai bucuresti capitala parc picnic gratar 2013

 

 

Parcul Carol este racoros si are privelisti frumoase. Faci un pas mai mare si ajungi in Parcul Tineretului unde poti sa te bronzezi lejer pe dealurile din jurul lacului si iti poti invita prietenii la un picnic la umbra.

 

Pentru amatorii de divertisment si muzica in aer liber, Parcul Cismigiu si Parcul Crangasi gazduiesc evenimente colorate. In Gradina Cismigiu vor fi amplasate casute ce pregatesc atmosfera Pastelui, iar in foisor se vor tine spectacole ale Muzicii Militare a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul” - Bucureşti, cvartetele „Anima”, „Arpeggione” si „Passione” şi grupurile de copii „Tecucelul”, Galaţi şi „Mladite Ilfovene”. In Parcul Crangasi poti sa poposesti la spectacolul de stand-up al trupei GrimmAct si daca rasul nu iti e de ajuns ramai si la concertul Hara si Mihai Margineanu, toate astea dupa ora 18:00.

 

Parcul Sebastian se umple si el de voie buna intre 1 si 6 mai cu ocazia Festivalului Traditiilor de Paste: ateliere creative pentru copii, mascote si personaje pe picioroange, concursuri, vanatoare de oua, perete de escalada, teatru de papusi, dans si sport - o dam cu totii in mintea copiilor!

 

O alta varianta pentru micii drumeti ai capitalei ar fi iesirea din oras spre padurile Tunari, Baneasa sau Berceni, insa cu micul risc de a se afuma... de la gratarele incinse. Pentru un sentiment de libertate, puteti avansa cu incredere in inima padurii.

 

Si daca tot vorbim de parcuri, o zi petrecuta intr-un parc de distractii va anima toate spiritele: cei mici si cei mari au parte de o doza sanatoasa de distractie, zone de relaxare si bauturi racoritoare din cele mai diverse. O lista cu cele mai populare parcuri de distractii gasesti aici.

 

 

parc distractii 1 mai 2013 bucuresti

Distribuie