• Share

Distractie la pret redus: cluburi si baruri unde poti sa petreci ieftin cu gasca

Distractie la pret redus: cluburi si baruri unde poti sa petreci ieftin cu gasca

 

Indiferent de culoarea gastii tale, - studenteasca, colegi de birou, prieteni de-o viata -, vine si acel moment in care aveti chef de o distractie monstruoasa la preturi rezonabile spre mici. Si cum locuim intr-un oras generos care ne ofera de toate pentru toti stim unde sunt cele mai mici preturi cand vine vorba despre party-uri.

 

 

Centrul Vechi

 

club a

 

 

Ne-am obisnuit cu preturi piperate in zona Lipscani. Cu toatea astea, pe stradutele fostilor comercianti si vanzatori de stofe sau nasturi exista si locuri unde distractia este inca foarte ieftina.

 

Club A & Fire

 

Le-am asezat impreuna pentru ca sunt doua cluburi veterane, de pe vremea in care Lipscaniul era inca o mica Havana. Preturile au ramas insa cam la fel. Spicuim din ofertele Fire pentru gasca voastra: 10 shoturi de tequila / 50 lei. Iar in Club A puteti dansa cu un gin tonic (5 lei) sau o vodka apple (7 lei) in mana.

 

Argentin

 

Este una dintre cele mai vechi terase din Centrul Vechi si se lauda ca e prezenta pe piata de 20 de ani. E suficient de populara inca pentru a avea mesele pline de la inceputul primaverii pana catre mijlocul toamnei; au si mancare, iar halba de bere costa 4 lei.

 

Elephant Pub 

 

La Elephant exista muzica live, petreceri cu intrare libera si, ca sa fie si mai tentant, exista si momente in care bautura este cu 50% mai ieftina. Astfel, long drink-urile incep de la 5 lei, iar shot-urile de la 3 lei. Suna a dans pana dimineata, nu?

 

 

Regie


regie baruri ieftine

 

 

Una dintre zonele preferate de studentii multor generatii ramane Regia, unde distractia continua sa fie una destul de ieftina.

 

Piranha

 

Inca pe lista celor mai populare baruri / restaurante din zona, la Piranha se poate manca, bea, socializa. O cuba libre este 10 lei, iar un gin tonic 8 lei.

 

Pub 18

 

Nici cu Pub 18 nu ne e rusine dupa 22 ani de existenta. Celebru pentru pizza si pentru sloganul friends only, la Pub 18 se poate bea si povesti ca intre prieteni la preturi OK. Berea incepe de la 4 lei, iar orele happy sunt intre 12.00 si 18.00.

 

 

Rock’n Regie

 

Ca sa nu acuze nimeni ca umblam numai prin cluburi veterane, va invitam la o bere (de la 4,5 lei) si in Rock’n Regie un loc relativ nou unde, pe langa ascultat muzica rock, puteti bea inclusiv mied dacic.

 

 

Prin oras

 

legere cafe baruri cluburi ieftine

 

 

Bucurestiul ne asteapta cu surprize dupa fiecare colt, si vom incadra in aceasta categorie inclusiv locurile unde se bea ieftin. Le putem spune baruri de cartier, iar unele dintre ele se afla in locuri unde nu ne-am astepta chiar la distractie la pret redus.

 

 

The Back Door

 

Pe strada Icoanei veti da peste un bar cu nume misterios, The Back Door. In spatele usii inchise veti descoperi seri de karaoke, party-uri si reducere de 10% de luni pana joi la bauturile spirtoase.

 

Legere Cafe

 

Aflam despre cafeneaua Legere din Piata Rosetti ca isi datoreaza numele unui personaj din Arizona Dream, Paul Leger. La ceas de seara spiritele se incing aici cu muzica live si o carafa de vin, 14 lei (7 lei paharul).

 

Snatch Pub

 

In Cotroceni, la Snatch Pub, puteti merge cu gasca la o bere (incepand de la 5 lei) si un meci de fotbal la TV. Sau la un fussball, darts ori o partida de table.

 

Asteptam si lista voastra de locuri cu preturi prietenoase din oras.  

Distribuie