• Share

Fara fumuri prin Bucuresti - librarii, ceainarii, cafenele si restaurante unde fumatul este interzis

Fara fumuri prin Bucuresti - librarii, ceainarii, cafenele si restaurante unde fumatul este interzis

 

Vechea poveste cu fumatori - nefumatori se mai dilueaza vara, pe la terasele si gradinile orasului, dar nu dispare. Iar zilele acestea cand vremea ne impinge sa calcam iar pragul barurilor sau al restaurantelor, apare din nou intrebarea: unde putem iesi in oras sa mancam sau sa bem ceva fara sa ne afumam din cap pana-n picioare, in asteptarea legii care va scoate fumurile in strada, la colt de baruri si cluburi?

 

 

locuri unde nu se fumeaza bucuresti 2014 

 

 

Fumuri si carti

 

Indiferent daca l-ai citit sau nu pe Allen Carr, poti merge linistit la barurile si ceainariile din cadrul librariilor. La Bastilia sau Carturesti Verona, vei gasi numai carti despre fumat, nu si scurm.

 

 

Ceai da, tigari nu

 

Ceainariile sunt, se stie, cele mai bune prietene ale nefumatorilor. Au gradini frumoase si pline de flori, ceaiuri racoroase in editie de vara, dar si daca ploua, nu-i stres, pentru ca nu se fumeaza nici in interior. Asadar, nu ocoliti: Infinitea, Camera din fata, Green Tea, Ceainaria Cinci.

 

 

Baruri, cafenele si camere speciale

 

Barurile au inceput sa aloce o mai mare atentie spatiului pentru nefumatori. La Dianei 4, spre exemplu nu se fumeaza deloc la subsol si, desi se stie ca tigarile merg cel mai bine cu cafeaua, la cafeneaua Origo nu miroase decat a cafea proaspata. E valabil si pentru Cafe Klein, din cadrul hotelului Rembrandt.

 

 

Mancare neafumata

 

In mai toate restaurantele exista spatii pentru nefumatori, dar nu sunt atat de grozav delimitate. Exista totusi cateva locuri in oras unde chair nu trebuie sa va faceti griji pentru asta: restaurantul turcesc Idomemos, La Placinte, Beca's Kitchen, Casa Satya.

Distribuie