• Share

Farmacii deschise non-stop in capitala in 2016

Farmacii deschise non-stop in capitala in 2016

 

Nu-i asa ca ar fi perfect daca nu ar trebui sa mergem niciodata la doctor iar medicamentele nu ar fi necesare deloc? Mda, normal ca ar fi. Dar haideti sa ne dam jos din norii pufosi si roz si sa vedem care e lista cu farmaciile deschise non-stop din Bucuresti, impartite pe sectoare:

 

farmacii non stop Bucuresti 2016

 

 

Sectorul 1 - Farmacia Dona

 

Ai iesit cu prietenii in Centrul Vechi si ai cam combinat cocktailurile, fara sa iti dai seama, desigur. Nu crezi ca ar fi o idee buna sa treci pe la farmacia Dona de pe bulevardul Magheru nr. 32 - 34 sa-ti iei o aspirina pentru dimineata? Ne poti multumi cand te trezesti fara durere de cap. Sfatul nostru este sa incerci aspirina aia care se dizolva in apa pentru efecte maxime.

 

 

Sectorul 2 - Farmacia Help Net

 

Pe Soseaua Mihai Bravu nr. 128 vei da de o farmacie deschisa 24/7, care apartine lantului HelpNet. Nu prea gasesti farmacii de cartier deschise non-stop asa ca merita sa faci o vizita aici, mai ales daca simti ca nu poti sa adormi la loc de durere. Pentru orice eventualitate, le poti da si un telefon inainte: 0314 050 446

 

 

Sectorul 3 - Farmacia Sensiblu

 

Ti-e mare pofta in miez de noapte de o shaworma cu de toate insa stomacul tau nu mai rezista la fel de bine ca in tinerete. Pprobabil va trebui sa apelezi la niste medicamente pentru digestie. Lantul de farmacii Sensiblu vine in ajutorul tau cu farmacia de pe soseaua Mihai Bravu nr. 311 - 313. Acum le poti spune baietilor sa-ti adauge extra maioneza!

 

 

Sectorul 4 - Farmacia Dona

 

Daca te-ai mutat de curand in Tineretului si ajungi intr-o noapte in partile intunecate ale Internetului unde afli ca magicul tau cartier a fost inainte o mare groapa de gunoi, s-ar putea sa inceapa sa te intepe inima. Farmacia Dona de la statia de metrou Tineretului (bulevardul Gheorghe Sincai nr. 2) este deschisa non-stop si plasata strategic pentru a o gasi cat mai usor.

 

 

Sectorul 5 - Farmacia Help Net

 

Dupa o zi intreaga petrecuta la un targ de nunti, precum cel de la Marriott Grand Hotel, viitoarele mirese ne pot da dreptate ca ai nevoie sa te vitaminizezi. Noroc cu una dintre farmaciile care apartine lantului Help Net, de pe Calea 13 Septembrie nr. 126. Este deschisa non-stop si este perfecta si pentru logodnicii care au suportat cateva ore bune de "Poate asta sau hai sa mai vedem inca o data prima varianta!".

 

 

Sectorul 6 - Farmacia Sensiblu

 

Zvonurile cum ca Steaua va reveni in Ghencea au inceput sa fie din ce in ce mai dese. Farmacia Sensiblu de pe strada Constantin Titel Petrescu nr. 2 va fi acolo la bine si la greu pentru suporterii care mai suporta din cand in cand cate o infrangere si le se mai face si rau de la atat de multa suparare.

Distribuie