• Share

Festivalurile care aduc primavara in Oras in 2016

Festivalurile care aduc primavara in Oras in 2016

 

Vremea incepe sa se dezamorteasca, iar cluburile par a deveni neincapatoare. Si, pe buna dreptate, de ce ai vrea sa te limitezi la aceleasi locuri in care ai pus distractia la cale in timpul iernii? Este momentul sa mai schimbi putin peisajul, sa dai cate o fuga pe la mare sau sa pui bani deoparte pentru mini festivalurile care aduc primavara in oras. Ti-am pregatit un ghid al "how to have fun" in primavara lui 2016, cu dans, muzica si supereroi.

 

 

festivaluri primavara 2016

 

 

Jazz in Church Festival 2016 (30 martie - 3 aprilie)

 

Jazz in Church Festival a ajuns la nivelul festivalurilor care sunt sold-out la putin timp dupa punerea in vanzare a biletelor. Ceea ce ni se pare normal, avand in vedere line-up-urile pregatite in fiecare an si locatia in care este organizat. Desi in multe alte tari se organizeaza petreceri in biserici parasite, la noi este inca un subiect destul de tabu. Cu toate acestea, Biserica Luterana renunta la inhibitiile romanesti si gazduieste a 4-a editie a festivalului de jazz, care va avea loc intre 30 martie si 3 aprilie.

 

 

Festivalul like CNDB 2016 (17 martie - 17 aprilie)

 

Eclectismul se reuneste cu dansul in perioada 17 martie - 17 aprilie, sub umbrela celei de-a treia editii a Festivalului LIKE CNDB, la Centrul National al Dansului. Se cauta un public deschis experimentarii in spatiul artistic si urban, asa ca daca te uiti dimineata in oglinda si il vezi pe exhibitionistul din tine, este momentul sa-ti iei bilet pentru acest festival. Si daca nu te-am convins inca, iti mai dam cateva motive: dans contemporan, teatru si film alternativ sau experimental, proiectii, concerte.

 

 

Sunwaves Festival - SW19 (28 aprilie - 2 mai)

 

Cu toate ca artistii de la Sunwaves vor fi anuntati in apropierea evenimentului, ne asteptam ca biletele si abonamentele sa fie la mare cautare de catre cei care stiu ce inseamna experienta Sunwaves. Sau cel putin de cei care dau o fuga la mare de 1 mai si dau skip la petrecerea Pastelui in familie anul acesta. Vom reveni cu mai multe detalii legate de line-up si bilete. Momentan, avem doar promisiunea ca locatia de pe plaja Mamaia Nord va fi mai mare decat in anii precedenti.

 

 

festival muzica dans 2016

 

 

The Mission Dance Weekend (29 aprilie - 2 mai)

 

Studio Martin a disparut de pe lista petrecaretilor din capitala insa 1 Mai se petrece tot alaturi de Mission, la malul Marii Negre. Daca vrei sa recuperezi pasii de dans pierduti din capitala, precum si artistii cu care ne-au obisnuit, weekendul care cuprinde Ziua Internationala a Muncii ne aduce nisip in tenisi si multe ore nedormite, alaturi de Sven Vath, Luciano si Guy Gerber, ca sa numim asa, cativa.

 

 

East European Comic Con 2016 (13 - 15 mai)

 

I-ai dat gata pe toti anul trecut cu costumul tau la Comic Con. Te pregatesti de ceva vreme pentru cosplay-ul de anul acesta, de la East European Comic Con, iar in acelasi timp speri sa ajunga la eveniment si supereroii tai preferati. Momentan, au fost anuntati Mark Pellegrino (din seriale precum LOST, Dexter si Supernatural) si David Anders (din seria TV Heroes) ca speakeri. Abonamentul pentru acces general, pe toate cele 3 zile, se gaseste in presale, la pretul de 89 RON, preturile biletelor pe zile variind intre 30 si 45 lei.

Distribuie