• Share

Florariile care transforma Bucurestiul in Micul Paris

Florariile care transforma Bucurestiul in Micul Paris

 

Ai, n-ai timp, martie este luna in care este recomandat sa te pregatesti serios cand vine vorba de impresionarea fapturilor frumoase din preajma ta. Bine, asta daca vrei sa te laude tuturor prietenelor ei si sa scapi de sarcinile in casa vreo saptamana (doar daca vrei, bineinteles). Posibilitatile in acest sens sunt nelimitate, insa ne-am gandit la varianta clasica- florile. Fie ca iti place sa mergi la colt de strada, la clasicele florarese, sau la o florarie cu o oferta ceva mai variata, suntem siguri ca vei nimeri florile ei preferate. Noi ti-am pregatit cateva florarii - virtuale si fizice - care iti vor transforma cautarile de Ziua Femeii sau pentru orice alta ocazie intr-o treaba de cateva minute.

 

 

florarii Bucuresti 2016

 

 

Florarii fizice

 

Atelier Floraria Iris

 

Florariile Iris sunt destul de raspandite prin capitala, insa nu toate arata la fel de maiestuos precum Atelier Floraria Iris, de pe Calea Mosilor nr. 34. Pare a fi desprinsa din Alice in Tara Minunilor sau orice poveste care se petrece intr-un spatiu minimalist, dar in care natura are cea mai importanta prezenta. Probabil ca o poti lua pe iubita ta cu tine sa-si aleaga chiar ea ceva de aici, pentru ca nu arata ca florariile obisnuite absolut deloc.

 

 

Floraria Magnolia

 

Deviza celor de la Floraria Magnolia este "Livram flori oriunde in lume.", insa noi i-am ales pentru prezenta lor fizica din capitala, si nu numai. Misiunea lor este satisfacerea clientilor, deci luptati pentru un scop comun, mai ales daca iubita ta nu poate fi multumita cu una, cu doua. Daca ai timp, fa-le o vizita pe strada Buzesti nr. 55.

 

 

Floraria Floria In Strada

 

Dupa ce au castigat mai multe premii in domeniu, printre care titlul de Furnizor al Casei Regale, patronii uneia dintre cele mai mari florarii online au deschis Floria In Strada. Deci daca vrei un buchet de flori cu dichis, care sa respire apreciere si iubire prin fiecare por, este cazul sa faci o vizita prin Piata Dorobanti si sa te hotarasti care e combinatia perfecta de flori pentru mandra ta.

 

 

florarii capitala 8 martie

 

 

Florarii online

 

Piata de flori

 

Te-ai hotarat pe ultima suta de metri sa-i faci un buchet de flori iubitei? Din fericire pentru tine, timpul nu este pierdut, mai ales cand vin florariile online in ajutorul tau. Printre cele cu o oferta variata si preturi moderate se numara si Piata de flori. Daca nu te pierzi pe site-ul lor si te hotarasti sa-ti iei si gazon, sa-ti amenajezi spatiul verde din curte, ar trebui sa o surprinzi in timp util de 8 Martie.

 

 

Floraria cu povesti

 

Cei de la Floraria cu povesti garanteaza o durata maxima de 3 ore din momentul in care dai comanda la ei, pana cand ii va bate cineva la usa prietenei sau mamei cu un buchet de flori, in Bucuresti. Au buchete de trandafiri, buchete asortate, chiar si praline, vinuri si sampanii. Daca te simti mai generos si vrei sa o rasfeti mai mult pe iubita ta, acum este momentul.

 

 

Flor de los Andes

 

Probabil ca florile nu au fost culese din Anzi, dar varietatea pe care o gasesti pe site-ul celor de la Flor de los Andes, te va duce cu gandul acolo. Poti cumpara fire la bucata, aranjatamente florale pentru diferite evenimente si buchete aranjate de catre designeri florali. Te sfatuim sa ai cuvintele la tine, cand faci comanda, pentru ca fiecare buchet de flori comandat vine cu o felicitare gratuita.

Distribuie