• Share

Flori in prima zi de scoala – de la floraresele din piata la ofertele online

Flori in prima zi de scoala – de la floraresele din piata la ofertele online

 

Anul acesta scoala incepe pe 16 septembrie. Emotii, revederi, amintiri de vacanta, dar si flori, de toate culorile care sa dea un aer festiv unui nou inceput.

 

Prin urmare, de unde mai cumparam flori in Bucuresti pentru inceperea scolii? Si avem rabdare sa alegem pe spranceana intr-o perioada in care tendinta este cea de crestere a preturilor?

 

 

Florarii clasice

 

floarria iris flori prima zi scoala

 

 

Le intalnim in fiecare cartier, mai scumpe, mai ieftine sau mai sofisticate, in functie de zona si oferta. Si daca tot vorbim despre clasicism, ochiul ni s-a obisnuit deja si cu chioscurile de flori, de verdele carora dam aproape la orice colt de strada, dar aici trebuie sa stapaniti arta negocierii pentru ca preturile sunt adesea piperate.

 

Floraria Iris

 

Un lant de florarii de traditie al capitalei este Iris. Au 12 magazine cu flori, de pe strada Academiei, pana la Piata Galati, sau Bd. Aerogarii, iar oferta este diversa, de la buchete (buchet trandafiri, 170-250 lei; buchet hortensie, 200 lei ) pana la aranjamente florale pentru diverse ocazii. Exista si posibiliatea comenzilor online.

 

Floraria Dalmi

 

O alta florarie cu ani buni pe piata, gasiti si in Piata Amzei. La Dalmi se pot face inclusiv livrari la domiciliu, iar preturile sunt comparabile cu cele de la Iris.

 

 

Flori din piata

 

piata de flori george cosbuc

 

 

O alternativa buna pentru cine se scoala de dimineata, ramane piata. Iar cea mai cunoscuta si bine aprovizionata este Piata de flori George Cosbuc, unde florarii isi asteapta clientii de la 5 dimineata. Avantajul este ca puteti negocia si, chiar si fara, tot se poate obtine un pret mult mai mic decat intr-o florarie de cartier.

 

 

Florarii deosebite

 

floraria olandeza prima zi scoala

 

 

In caz ca vreti sa surprindeti cu ceva special in prima zi de scoala, exista in oras cateva ateliere florale unde accentul cade pe mestesug si mult stil.

 

Floraria olandeza

 

Lalele din Olanda se cumpara si din piata de la Cosbuc, dar daca vreti un touch autentic poate va incumetati sa treceti pragul Florariei Olandeze de pe strada Constantin Aricescu 18. Aici olandeza Irene van der Geest are propriul atelier de creatii florale si organizeaza inclusiv workshopuri. Va puteti astepta la preturi pe masura.

 

Urban Flowers

 

In afara de celebrele flori de mucigai, Bucurestiul mai adaposteste si locuri in care florile sunt aranjate cu atente si gust. Printre ele punem pe lista si atelierul floral Urban Flowers, pe care ii puteti gasi la adresa str. Cpt. Av. Gheorghe Marasoiu 11. In afara de aranjamentele dedicate evenimentelor speciale, exista si aranjamente florale day by day.

 

 

 

Florarii online

 

floarii online prima zi de scoala

 

 

Nu puteam sa ocolim florariile online, din ce in ce mai numeroase, care va scutesc de drumuri sau negocieri si isi dovedesc utilitatea mai ales daca stiti exact ce veti alege.

 

magnolia.ro

 

Se lauda cu un plan de livrare oriunde in lume, asa ca daca vreti sa surprindeti pe cineva din strainatate cu un buchet de flori de inceput de scoala, acesta va ajunge la destinatie in 24 de ore. Un buchet de orhidee porneste de la 179,90 lei, iar unul de crini de la 114,90 lei.

 

floridelux.ro

 

S-au gandit ca inceperea scolii nu trebuie sa ia pe nimeni pe nimeni pe nepregatite, asa ca au creat aranjamente speciale pentru ocazie (29-99 lei). Livrarea se poate face acasa sau chiar la scoala si este gratuita pentru greutati mai mici de 50 kg.

Distribuie