• Share

Goana dupa vintage: unde gasim mobilier, haine, accesorii retro in Bucuresti

Goana dupa vintage: unde gasim mobilier, haine, accesorii retro in Bucuresti

 

Cui nu-i plac chestiile vintage? Probabil nu mai sunt prea multi care sa nu se fi lasat contaminati de noul retro, fie ca e vorba despre mobilier, haine sau bijuterii. Pregatiti de un mic tur virtual al locurilor in care putem gasi lucruri vintage?

 

eclectico studio bucuresti 

Targuri de vechituri


Aici se pot gasi adevarate chilipiruri daca te inarmezi cu rabdare si ai si fler pentru negociere. Cine se trezeste de dimineata in zilele de weekend poate merge la targul de pe strada Valea Cascadelor (joi-duminica, 7 – 14), unul dintre cele mai celebre targuri de vechituri din urbe, unde se gasesc de la genti si brose, pana la mobila sau vase.

 

Un alt targ de vechituri, unde puteti gasi si viniluri, carti sau insigne vechi este cel organizat periodic in curtea Palatului Sutu. Si sa nu uitam nici de targul Autovit Vitan, de unde se poate pleca acasa inclusiv cu o bicicleta sau o masina second-hand.Magazine vintage


Daca preferati ca obiectele vintage sa fie deja reconditionate exista pasionati si magazine care ofera inclusiv raritati precum litere din foste firme de de crotorii ori cinematografe sau mobila vintage de import.

Unul dintre ele este Eclectico Studio care activeaza in casa in care se afla si bistroul Voila. Aici veti gasi de la vase pana la scaune, mese si elemente decorative la preturi peste medie.


Iar daca aveti obiecte vechi de care ati dori sa scapati sau cautati chestii din alte vremuri, mai exista si Palatul Vechiturilor cu cele doua magazine din zona Mihai Bravu si Universitate.

Distribuie