• Share

Gradini si terase din Bucuresti: unde putem bea o cafea la soare inca din luna mai

Gradini si terase din Bucuresti: unde putem bea o cafea la soare inca din luna mai

 

Soarele ne imbie inevitabil sa cautam cu ardoare un loc la terasa; si chiar nu e o problema, avem de unde alege, pentru ca gradinile si terasele din Bucuresti  nu au intarziat sa-si scoata afara mesele, pernele si hamacele si sa atarne luminite prin copaci. Unele mai curajoase si-au deschis portile inca din aprilie, iar pe altele le mai asteptam inca, dar una peste alta, ne putem deja bucura de o cafea si de o conversatie in aer liber. O sa ocolim Centrul Vechi, pentru ca acolo, se stie, terasele sunt la tot pasul, dar nu o sa ne indepartam foarte tare de centru.

 

 

gradina verona bucuresti 2014

 

 

Case si gradini

 

Gradinile caselor vechi, scoase din uitare si reamenajate sunt de departe preferatele noastre. Si ne-a soptit cineva ca se vor mai deschide cateva noi in acest sezon, deci nu va faceti griji, veti fi primii anuntati.

 

Gradina Eden

 

Gradina Palatului Stirbei continua sa ne atraga si in noul sezon prin vegetatie si senzatia de departe de lumea dezlantuita. Noutatea sezonului o prezinta gradina mica, unde se ajunge intrand prin palat sau coborand niste scari din lemn special amenajate.

 

J'ai Bistrot

 

Mizand tot pe o atmosfera de Vama Veche urbana, J'ai Bistrot si-a redeschis portile gradinii, iar intre 11 mai si 20 iunie sarbatoresc 1 an de J'ai Bistrot Bucuresti si 3 ani ai omologului de la Targu Mures. Nu ratati, pe 15 mai, concertul Jazzapella din gradina.

 

Gradina Verona

 

Una dintre cele mai vechi si constant trendy gradini ale orasului, Verona, si-a tuns iarba, si-a udat florile si va asteapta la soare.

 

Gradina Botanica

 

Am adaugat-o pe lista pentru ca e musai sa faceti o vizita pana pe 18 mai si sa admirati zborul fluturilor exotici din din America de Sud si din Asia. Poftiti, asadar, la Paradisul fluturilor

 

 

gradini bucuresti terase 2014

 

 

Case si curti

 

E atat de reconfortant sa stai intr-o curte si sa bei o bere la soare... Intra bine si o discutie, o carte, sau chiar un concert.

 

Control

 

Terasa Controlului adaposeste de la concerte si lampi de incalzire, pana la gratare cu mici si sandvisuri. Dar mai ales veselie la mesele lungi cu banci, unde cu greu gasesti loc liber.

 

Voila

 

Curtea rinocerului mov care vorbeste franceza s-a reinventat pentru noul sezon si va asteapta sa va exersati franceza intre 12.00 si 23.00.

 

The Embassy

 

Casa frumoasa, Romana, terasa usor fitoasa, dar foarte prietenoasa. De incercat.

 

Shift

 

In curtea casei de la Shift exista nu numai o atmosfera romantica, ci si paturi daca vi se face racoare pe inserat.

 

Chez Elvire

 

Terasa din curtea Institutului Francez deschide oficial sezonul 2014, pe 10 mai si nu oricum, ci cu proiectia unui film bijuterie, Plein Soleil, marcand si 120 de ani de la nasterea actritei Elvira Popescu.  

Distribuie