• Share

Hoteluri din Centrul Vechi pe placul turistilor

Hoteluri din Centrul Vechi pe placul turistilor

 

In momentul cand mergem in alta tara, ne dorim sa stam cat mai aproape de centrul oraselor, putand beneficia de facilitatea drumurilor catre toate atractiile turistice, precum si de viata de noapte condimentata cu petreceri, concerte si o gama variata de evenimente pe gustul tuturor. In spiritul dorului de duca, ne-am gandit sa facem o lista cu hotelurile din Centrul Vechi al capitalei, pentru turistii care vor sa aiba parte de o experienta exhaustiva bucuresteana.

 

 

hoteluri bucuresti 2015

 

 

Tania Hotel

 

Situat pe Strada Selari nr. 5, Tania Hotel este unul dintre hotelurile situate in inima Micului Paris. Fie ca doriti sa descoperiti comorile Bucurestiului sau veniti intr-o calatorie de afaceri, aceasta locatie este perfecta. Fiind construit pe 3 etaje, hotelul dispune de 17 camere in total, diferentiindu-se intre camere single, duble si junior suite. Preturile pentru o noapte aici variaza intre 49 si 99 de euro, in functie de tipul camerei alese. Printre serviciile oferite se numara si Wi-Fi, spalatorie, rezervari bilete la diferite spectacole si trezirea clientilor la cerere.

 

 

Rembrandt Hotel

 

Rembrandt Hotel este un hotel elegant, care denota un aer intim, localizat in inima capitalei. Cunoscuta pentru calitatea serviciilor oferite celor care i-au trecut pragul, aceasta locatie pune la dispozitie 16 camere cu Wi-Fi, bai spatioase, fotolii de piele si o priveliste de invidiat. Pretul unei camere este 78 euro, insa puteti beneficia de diferite oferte, in functie de perioada rezervarii.

 

 

Old City Bucharest DN Hotels

 

Aflat la 300 de metri de statia de metrou de la Unirii, Old City Bucharest DN Hotels completeaza selectia hotelurilor din Centrul Vechi al capitalei. Wi-Fi-ul, room service-ul, aerul conditionat, incalzirea si multe alte servicii sunt la discretia oaspetilor. Preturile variaza intre 59 si 89 euro, putand beneficia de reduceri, daca rezervati cu ceva timp inainte.

 

 

Hotel Boutique Z

 

Cunoscut pentru privelistea oferita de la balcoanele sale, Hotel Boutique Z isi propune sa ajute turistii si oamenii de afaceri sa redescopere parfumul si frumusetea capitalei de alta data. Aceasta locatie pune la dispozitia oaspetilor sai 21 de camere duble. Pretul unei nopti petrecute aici variaza intre 85 euro si 105 euro, in functie de tipul camerei alese si numarul de persoane.

 

 

Hotel Europa Royale

 

Amplasat pe Strada Franceza nr. 60, Hotel Europa Royale dispune de un numar de 92 de camere de oaspeti si o sala de conferinte care poate gazdui pana la 200 de persoane. Preturile unei camere variaza intre 72 si 195 euro, in functie de tipul camerei alese si numarul de persoane.

Distribuie