• Share

Iepurasul viziteaza targurile de Paste din Bucuresti

Iepurasul viziteaza targurile de Paste din Bucuresti

 

Spiritul sarbatorilor primavaratice cuprinde capitala incepand cu luna aprilie. In acest an, Pastele se sarbatoreste pe 12 aprilie, iar cu o saptamana inainte ne pregatim de Florii. Targurile de Paste au inceput deja, ornand Bucurestiul cu oua incondeiate, cozonaci si felurite cadouri lucrate handmade. Uite care sunt recomandarile noastre pentru aceasta perioada!

 

 

pasti paste targuri 2015

 

 

Pastele la Romexpo - Targ de bunuri de larg consum (26 - 29 martie)

 

Prima editie a targului Pastele la Romexpo ne ajuta sa taiem din timp de pe lista de cumparaturi felurite cadouri sau obiecte ornate traditional. Fie ca sunteti adeptii traditionalismului si cautati porturi populare, vase din ceramica, oua incondeiate cu iscusinta de mesteri populari, sau modernismul este numele vostru mic, la Centrul Expozitional Romexpo veti gasi cate ceva pe placul tuturor.

 

 

Spring Fest - Targul de Florii si Paste 2015 (1 - 10 aprilie)

 

In perioada 1 - 10 aprilie, Bucuresti Mall si Plaza Romania va invita la Spring Fest - Targul de Florii si Paste. Expozantii de la targ se pregatesc cu daruri de sezon, insa si cu workshopuri care va vor invata sa incondeiati oua sau sa pictati pe sticla, sub indrumarea artistilor autentici.

 

 

Acorduri de primavara, editia a doua (3 - 5 aprilie)

 

Iubitorii de arta si creatorii handmade sunt asteptati la editia a doua a targului Acorduri de primavara, ce va avea loc la The Bankers. Plecand de la ideea ca cel mai bine e sa-ti alegi singur cadoul de Pasti, si nu neaparat iepurasul, cele 3 zile de targ vor prezenta o oferta exhaustiva in aceasta directie. La targ vor fi prezente si "masute vii", unde veti putea deprinde tehnici si misterul creatiilor handmade.

 

 

Targul cadourilor de Paste 2015 (2 - 11 aprilie)

 

Sala Dalles se pregateste de sarbatorile pascale cu ajutorul Targului cadourilor de Paste, desfasurat in perioada 2 - 11 aprilie. In fiecare zi, intre 10:00 si 20:00, veti putea descoperi decoratiuni, bijuterii, jucarii, cadouri si obiecte realizate de mesteri populari, pentru gusturile tuturor apropiatilor si familiei.

 

 

Traditii si Flori de Sarbatori, editia a VI-a (4 - 13 aprilie)

 

Editia a VI-a a targului Traditii si Flori de Sarbatori revine in 2015 intre 4 si 13 aprilie, in parcul Cismigiu. Expozantii isi asteapta vizitatorii cu produse tematice, cadouri, muzica, flori si alte surprize. Cine nu si-ar dori sa celebreze primavara si Pastele in culori, buna dispozitie si produse traditionale pascale?

Distribuie