• Share

In ce hotel din Bucuresti ne-ar placea sa stam un weekend daca am fi turisti

In ce hotel din Bucuresti ne-ar placea sa stam un weekend daca am fi turisti

 

Daca vreodata, intr-un taxi, in drum spre aeroport, ti-a trecut prin minte ca, in loc sa pleci in vacanta, te-ai putea caza intr-un hotel chiar la tine in oras, atunci ai nevoie de urmatorul articol. Cu putina imaginatie, te vom ajuta sa alegi cel mai potrivit hotel in care ti-ar placea sa petreci un weekend in Bucuresti. Mai ales ca industria romaneasca hoteliera e din ce in ce mai fancy.


hotel cismigiu 


Hotel Cismigiu e plin de legende si cantece. Si, in caz ca nu stiai, a aparut in oras din 1912, iar de cand a fost renovat e o adevarata bijuterie a bulevardului Regina Elisabeta.

 

De ce l-ai alege? Pentru ca e in centru si aproape de toate atractiile. Si mai are si librarie si berarie la parter. Pentru o camera cu mic dejun inclus scoti din buzunar in jur de 150 de euro.

 


Cu interioare inspirate de stilul neo-romanesc, Hotel Epoque este probabil unul dintre cele mai elegante siluete din peisajul hotelier bucurestean. Plus ca e vecin cu Cismigiul, asa ca plimbarile pe inserat sunt asigurate.


De ce l-ai alege? E pozitionat in centru, dar ferit de tumult. In plus, cine nu vrea sa stea macar o data intr-un hotel de cinci stele? Pretul unei camere porneste de la 100 de euro.

 

 

Pentru ca Bucurestiul n-ar mai fi Bucuresti fara Intercontinental, il punem pe lista noastra de hoteluri de weekend. E o experienta istorica acest hotel, aflat chiar in inima orasului. Si chiar daca are un iz de vremuri apuse, fii pe pace, nu te va acoperi de nostalgie.
 

De ce l-ai alege? Pentru piscina de la etajul 22 si pentru belvedere. In general, pretul unei camere se invarte in jurul a 160 de euro.grand boutique hotel 


De un hotel la inlatime, ce zici? Si la propriu si la figurat pentru ca Carol Parc Hotel se afla intr-una dintre cele mai inalte zone ale orasului, in apropierea Parcului Carol si functioneaza intr-un fost palat de inceput de secol XX, Suter. 

 

De ce l-ai alege? Pentru a descoperi un nou colt de Bucuresti si pentru ca au stat deja multe dintre VIP-urile care au trecut prin capitala  (Beyonce, Jean Michelle Jarre si chiar Vladimir Putin). Camera dubla standard costa in jur de 80 de euro.

 


O alta istorie romantica poate fi descoperita in cladirea care adaposteste Grand Boutique Hotel, pozitionat intr-o fosta cladire a familiei Chrissoveloni. Cele 17 camere sunt botezate dupa numele personalitatilor care s-au perindat pe aici.

 

De ce l-ai alege? Pentru ca e pozitionat in Bucurestiul lui Mircea Eliade, iar daca nu-ti place mancarea, poti merge sa iei pranzul la SimbioCamerele pornesc de la 52 de euro.

Distribuie