• Share

In vizita la caminele private pentru studenti din Bucuresti

In vizita la caminele private pentru studenti din Bucuresti

 

Febra gasirii unui nou loc in camin reincepe la inceputul fiecarei toamne. In afara de varianta clasica a asteptarii repartititiilor si a cazurilor fericite in care studentii obtin un loc in caminele centrale si semicentrale din Bucuresti: Moxa, Kogalniceanu, Izvor, Grozavesti – exista si varianta caminelor private.

 

arcca camine private bucuresti

 

Oferind conditii mai bune in complexuri asemanatoare cu cele de locuire rezidentiala, caminele particulare implica si necesitatea unui buget mai considerabil.


Vitan Village (Arcca)
Dispune de camere pentru doua sau trei persoane, dar si de supraveghere si paza, sala pentru petreceri, bucatarii la fiecare etaj si acces la spalatorie. Camerele au baie proprie, iar tarifele variaza intre 110 si 145 euro pe luna.

 

Pajura Garden

Asemanator cu imobilul din Vitan, cel din Pajura ofera doar camere cu trei locuri, iar pentru faciclitati asemanatoare, pretul chiriei este de 120 euro pe luna.

 

Căminul West Gate Studios
Aflat in Militari, complexul pune la dispozitia studentilor locuri in garsoniere si apartamente, preturile variind intre 125 si 425 euro pe luna. La parterul blocului exista si o spalatorie.

 

Camin Mihai Bravu
Pentru 80-90 de euro pe luna, se poate sta in zona Mihai Bravu, in camere de cate 3, 4 sau 6 persoane. Camerele sunt mobilate si utilate si exista posibilitatea accestului la sala de fitness, masa de ping-pong etc.

Distribuie