• Share

Inaintea reducerilor de vara, la vanatoare de chilipiruri prin outlet-urile bucurestene

Inaintea reducerilor de vara, la vanatoare de chilipiruri prin outlet-urile bucurestene

 

Nu putem astepta reducerile de vara pentru a ne pregati valiza de vacanta, nu-i asa? De aceea, nu ar fi o idee rea sa ne programam o vizita a orasului, sectiunea outlet-uri, pe care le-as incadra in categoria magazinelor prietenoase, unde iubitorii de marci cu orice pret pot avea surprize frumoase la preturi decente. In plus, nu e cazul sa ne rezumam numai la haine... Deci: sacosa de panza, portofel... actiune!

 

 outlet bucuresti

Iata ca si palantele de sera, nu numai hainele, ne imbie sa le vizitam in regim outlet

 

Fashion House

 

Probabil cel mai mare outlet din oras, cel din Militari are look de mall si poti gasi colectii mai vechi ale marcilor preferate la preturi rezonabile. Stau bine mai ales la capitolul pantofi.

 

 

Depot 96 - Outlet & Showroom

 

Daca esti genul office - casual, outlet-ul Depot 96 trebuie pus pe lista; comenzile se pot face si online. Si daca tot ati ajuns aici, treceti si pe la outlet-ul Musette si pentru mobila in dulcele stil clasic, la Exotique.

 

 

Miniprix

 

Nu stim altii cum sunt, dar noua ni se pare ca Miniprix-ul se confunda cu insasi istoria outlet-ului pe taramuri bucurestene de dupa Revolutie. Intr-un format mai mare sau mai mic, magazinele Miniprix pun la bataie: haine (H&M, Zara, Bershka, Asos), pantofi, accesorii si mai nou, chiar mancare! Cel mai mare ramane cel din Otopeni, un adevarat hangar plin de haine. Desi au cam ridicat preturile in ultimii ani, ramane de referinta.

 

 

Tonka

 

Tot un magazin tip outlet este si Tonka, care a ramas numai cu magazinul din Magheru. Hainele sunt din zona hip, iar daca visati la o geanta care iese din multime si la un pret rezonabil, aici o veti gasi.

 

 

Decoflora

 

Dupa atatea haine, ar fi bine sa ne delectam si cu plante in ghiveci, ori de gradina si nu oricum, ci chiar ultracentral, la Decoflora, langa Gradina Icoanei.

 

 

Mobexpert outlet

 

Iti poti incerca norocul chiar si la mobila, in regim outlet. Poti gasi la outletul Mobexpert acea masa perfecta pentru coltul tau de camera, chiar daca nu e din ultima colectie.

Distribuie