• Share

Locatii inedite din Romania ce merita vizitate in iarna 2014

Locatii inedite din Romania ce merita vizitate in iarna 2014

 

Vremea teraselor si festivalurilor in aer liber este apusa, insa cei pe care frigul nu reuseste sa-i tina in casa au intotdeauna un eveniment sau o locatie inedita ascunsa in maneca pentru acest sezon. Noi ne-am gandit sa facem o lista cu locatiile care sunt mai spectaculoase in timpul iernii, doritorii ingramadindu-se pentru o portie de distractie.

 

 

Salina Turda

 

Salina Turda reprezinta un muzeu al mineritului in sare. Constituind una dintre cele mai importante atractii turistice din Transilvania, a fost renovata si redeschisa sub o alta infatisare in ianuarie 2010. Este o locatie care merita vizitata in orice anotimp, insa in timpul iernii va pune la dispozitie activitati pe alese, special pentru melancolicii carora le lipseste vara. Astfel ca, in cadrul minei Rudolf, te poti joca minigolf, monibowling sau organiza evenimente in amfiteatrul cu 180 de locuri. Spiritul ludic este la el acasa, datorita constructiei unui carusel si unui loc de joaca amenajat pentru copii. Romanticii nu au fost nici ei uitati, putandu-se plimba cu barca la 112 metri in adancul muntelui de sare in mina Terezia. Mina Ghizela a fost transformata pentru a deservi tratamentelor balneare. Terasele de pe insula de sare au o infatisare inedita, dand impresia unor OZN-uri vazute de sus.

 

 

salina turda atractii turistice 2014

 

 

Paradisul Acvatic

 

Cand afara sunt -10 grade, iar gandul iti sta la zilele insorite, Paradisul Acvatic devine locul ideal de distractie. Fie ca vrei sa te duci cu prietenii, sau cu familia, ai numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber datorita celor 6 piscine interioare. Adultii se pot bucura de bazine de inot cu trambulina, saune (finlandeza, bio-sauna, umeda), hidromasaj, jacuzzi, solarii, restaurante etc. Piscina special amenajata pentru copii este incalzita la 35-37 de grade, iar toboganele si locurile de joaca nu lipsesc nici ele. Pentru tarife si abonamente puteti intra aici, iar programul de iarna al Paradisului Acvatic este:

 

Luni: 14:00 – 22:00

Marti – Vineri: 11:00 – 22:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 22:00

 

 

paradisul acvatic iarna 2014

 

 

Hotelul de Gheata (Balea)

 

Hotelul de Gheata este vazut ca o aventura de iarna din varful Carpatilor. Incepand cu anul 2005, acest hotel este reconstruit in fiecare iarna in Muntii Fagaras, cu ajutorul materialelor oferite de natura. De la an la an, structura sa difera, precum si tema specifica, ce se regaseste in arhitectura camerelor, a restaurantului si a barului de gheata. Cei care isi doresc intimitate, pot beneficia de igloo-uri, construite in apropierea hotelului. De asemenea, o biserica de gheata este refacuta in fiecare an, special pentru cei care vor o nunta ca-n povesti sau doar un moment de reculegere in universul alb din jur. Al 10-lea sezon, 2014/2015, va incepe pe 20 decembrie, urmand ca pe 25 decembrie sa fie inaugurat. Daca vreti sa va rezervati de pe acum aventura de iarna, dati click aici.

 

 

hotelul de gheata balea 2014

 

 

Santa Claus Kingdom

 

Intr-un spatiu indoor de peste 5.000 de metri patrati, Santa Claus Kingdom si-a propus sa devina cea mai importanta locatie tematica de Craciun. Acesta este locul perfect unde copiii se pot distra in aceasta iarna, si, de ce nu, si cei care-l au aproape de inima pe Mos Craciun. Sub atenta supraveghere a elfilor Mosului, atat copiii, cat si parintii, sunt invitati sa se bucure de prima si singura partie artificiala de ski din Bucuresti, de jocuri gonflabile, carusel, trambuline si numeroase alte atractii.

 

 

santa claus kingdom iarna 2014 bucuresti

 

 

Localuri unde se joaca board games

 

Cum spiritul ludic nu dispare la nicio varsta, din cand in cand simtim nevoia sa ne reintoarcem in copilarie. Cum putem face asta mai bine racordat la varsta pe care o avem? Putem pune in practica strategii, planuri tactice, fara a renunta la bucuria jocurilor. Pentru cei carora le plac board game-urile, felurite pub-uri si cafenele au venit in ajutor. Urmatoarele locatii vor mentine spiritul jucaus al copiiilor din voi: Lente, Journey Pub, Ludic, J’ai Bistrot, Creative Board Gaming. Mai multe detalii despre acestea, puteti citi aici.

 

 

ludic board games bucuresti 2014 iarna

Distribuie