• Share

Locatiile care ne ajuta sa ne costumam pentru Halloween in 2015

Locatiile care ne ajuta sa ne costumam pentru Halloween in 2015

 

Cu toate ca este o sarbatoare adoptata de la americani, Halloween-ul a devenit o traditie anuala si la romani, fiind sarbatorit pe 31 octombrie. Fie ca este un motiv pentru a ne pune in practica ideile pentru cea mai tare deghizare sau ca dorim o noapte a petrecerilor fara inhibitii, ne-am gandit sa facem o lista cu magazinele din capitala, precum si cele online, care vand si inchiriaza costume. Si, dupa cum stim din anii trecuti, pe ultima suta de metri nu mai gasim o oferta atat de diversificata, asa ca va sfatuim sa va alegeti costumul din timp.

 

 

costum halloween 2015 magazine

 

 

Cufarul fermecat

 

Cu o experienta de 5 ani pe piata costumelor de carnaval, echipa Cufarul Fermecat pune la dispozitie o gama exhaustiva de accesorii si costume de carnaval pentru toti cei care-i trec pragul virtual sau cel fizic, de pe Strada Olimpului nr. 59. Oferta lor cuprinde costume atat pentru copii, cat si pentru adulti, preturile variind intre 95 si 859 RON.

 

 

Carnaval Fiesta

 

Petrecerile tematice, cum este Halloween-ul, pot fi pregatite cu ajutorul unui magazin precum Carnaval Fiesta. Cu un stoc constant de peste 2500 de produse diferite, magazinul acesta de costume si accesorii ofera conditiile perfecte pentru alegerea costumatiei dorite. Daca aveti drum pe Bulevardul Ferdinand I, nr 51A, puteti proba ce produse doriti, insa magazinul ofera si posibilitatea achizitiei online. Costumele pot fi gasite la preturi cuprinse intre 69 si 349 RON.

 

 

Fabrica de Magie

 

Fabrica de Magie este cel mai mare magazin online, cu o oferta a costumelor, a accesoriilor pentru carnaval si petreceri care include peste 10.000 de produse. Noutatea pe care o aduce pietei de costume de carnaval este si prezenta unui atelier de productie, pe langa optiunile de costumat deja existente. Atelierul acesta deserveste comenzile personalizate ale celor care vor ca ideile lor de costumatii sa fie puse in practica. Sediul Fabricii de Magie se afla in Rosiorii de Vede, asa ca va trebui sa comandati online, daca nu doriti sa faceti o excursie. Preturile costumelor sunt cuprinse intre 29 si 999 RON.

 

 

Halloween Party

 

halloweenparty.ro este unul dintre magazinele care ofera o varietate impresionanta de costume pentru Halloween. De aici, achizitiile se pot face doar online, la preturi cuprinse intre 29,9 si 299,9 RON. De asemenea, puteti gasi si decoratiuni pentru Halloween, cu ajutorul careia putand accentua diferite accente ale petrecerilor.

 

 

Opera Nationala si Teatrul National Bucuresti sunt alte doua locatii unde puteti gasi costume pentru Halloween. De aici nu puteti achizitiona, ci doar inchiria, ceea ce pare o idee ideala pentru a nu umple dulapul cu cate un costum in fiecare an de Halloween. Ideal este sa mergeti din timp in aceste 2 locatii, pentru ca riscati sa nu mai gasiti costumul dorit catre sfarsitul lui octombrie.

Distribuie