• Share

Locuri de unde poti admira iarna in oras

Locuri de unde poti admira iarna in oras

 

Poate nu stii ce sa mai faci iarna in Bucuresti, in afara de stat in casa si baut ceai cu ochii in televizor. Sa stii ca mai exista o varianta: poti sa scoti nasul un pic prin ger si sa o iei la pas. Asa ajungi in locuri frumoase din oras, de unde iarna pare cel putin mai romantica.

 


upstairs rooftom bucuresti

 

 

Cand ai o locatie atat de minunata la dispozitie, precum cea de la Simbio, orice anotimp poate fi cuceritor. Chiar si drumul, din zona Armeneasca pana pe strada Negustori e magic, gratie caselor superbe si a decorului acum alb. La mansarda ei au loc evenimente, iar orasul poate fi privit prin ferestrele colorate cu ochi noi.

 

Pentru ca sunt fani design scandinav, cei de la M60 au inteles cat de important este un spatiu cu ferestre mari, prin care sa intre lumina din belsug, dar care sa abia si-un rol de legatura cu lumea de dincolo de geam. Aici gasesti unul dintre cele mai frumoase locuri unde poti merge sa lucrezi, tragand din cand in cand cu ochiul pe fereastra la Bucurestiul ce ti se dezvaluie fara falsa pudoare.

 

 

18 by the embassy bucuresti

 

 

In apropiere de Piata Victoriei, Bucurestiul poate fi contemplat zilele acestea de la inaltimea unui “social playground”, Upstairs Rooftop. Simpatic este si ca, in timp ce astepti un ceai sau o porte de paste, poti desena cu creta pe tablita ce o gasesti fix langa tine– asta daca alegi locurile de langa fereastra. Si nu le ocoli, pentru ca sunt cele mai bune pentru o fotografie cu orasul. In plus, lunea esti ademenit aici cu un Brain Damage shot care ar trebui sa atenueze din socul debutului de saptamana.

 

In varianta putin mai fitoasa, pulsul orasului la inaltime poate fi luat in Centrul Vechi la Nomad Skybar. Daca nu ai rabdare pana in weekend, sa vii aici la petrecerile locului, ia liftul in orice zi a saptamanii vrei tu pentru o cafea sau un ceai in decorul cu accente baroce.

 

Prin alte zari, ale aceluiasi oras, poti umbla de la 18 by the Embassy aflat la etajul 18 in Piata Presei Libere. Si cum indemnul lor este “enjoy life”, fa chiar asta la o cina romantica cu view.

Distribuie