• Share

Locuri in Bucuresti in care merge sa fii boem

Locuri in Bucuresti in care merge sa fii boem

 

Ce faci cand vrei sa fugi sa nu mai stii de zgomot de urban? Daca tu crezi ca mereu e nevoie de o distanta intre tine si sursa stresului tau, afla ca nu e neaparat adevarat. In Bucuresti, ai unde sa fugi de oras, chiar in oras, cu tine din tine de mana si cine mai vrei tu. 

 

 

locuri boeme Bucuresti 2016

 

 

ARTea

 

A zis cineva fotolii comode, licori magice si chill? Atunci sigur este vorba de ceainaria ARTea, unde eclectismul evenimentelor pare a fi la el acasa. Cu toate acestea, atunci cand nu nimeresti o piesa de teatru, un concert sau un show de improvizatie, pare a fi locul perfect pentru a te relaxa.

 

 

Refresh Juice Bar & Smoothie Shop

 

Dupa ce au spalat privirile trecatorilor cu un om de zapada tropical in timpul ninsorilor din capitala, cei de la Refresh Juice Bar & Smoothie Shop ne asteapta pe la ei in fiecare zi cu un boost sanatos de sucuri naturale si gustarici delicioase. Locul este destul de mic, asa ca daca iti dai intalnire cu gasca aici, s-ar putea sa va simtiti exact ca in familie. Ne vedem pe Calea Victoriei!

 

 

POINT

 

Bine, bine, abia s-a deschis aceasta locatie dedicata evenimentelor si actiunilor culturale, dar de ce sa nu fii tu printre primii care o testeaza? Mergi sa vezi o piesa de teatru sau doar sa te destinzi putin dupa o zi de task-uri nebune, intreaba-i pe cei de la POINT cum poti cumpara timp la ei si ce trebuie sa faci pentru a obtine cardul de membru.

 

 

Acuarela Bufet

 

Vrei sa iei o gustare in cada? Sau chiar pe tavan? Acest lucru este posibil la Acuarela Bufet, dar nu neaparat la modul cum te gandesti tu. Designul tare al locatiei te va face sa uiti rapid de griji, pe Gina Patrichi nr. 3. Ca sa nu mai spunem ca te va inspira cu siguranta. Iar daca vrei sa iti trasezi ideile pana sa ajungi acasa, indrazneste si cere o cutie de acuarele la bar si apuca-te de desenat.

 

 

GRAM Bistro

 

Comuniunea omului cu natura pare a iesi din poeziile lui Eminescu, integrandu-se perfect la GRAM Bistro. Lasa-te purtat de mix unde vrei tu cu mintea si cu gandul, locul te ajuta sa faci asta. 

Distribuie