• Share

Locuri unde stai regeste in capitala

Locuri unde stai regeste in capitala

 

Ai avut o zi lunga la munca? Oboseala te-a cuprins, insa parca nu ai vrea sa mergi direct acasa, ci la un ceai sau la o cina in oras cu prietenii. Dar ideea de a sta pe un scaun la fel de incomod precum cel de la munca te face de multe ori sa renunti la planurile de iesit, cu toate ca iti surade ideea de a nu-ti mai petrece timpul in bucatarie acasa. Asa ca ne-am gandit sa-ti facem o lista cu locurile din capitala in care poti sta regeste - canapele confortabile, fotolii si bean bag-uri - iar meniurile sunt pentru gusturi felurite.

 

 

locuri regeste bucuresti ramayana

 

 

Ramayana Cafe

 

Avand o vechime de 6 ani, Ramayana Cafe este una dintre cele mai cunoscute cafenele-ceainarii din Bucuresti, care-i incanta pe cei care-i trec pragul cu produse exotice, narghilele si decoruri inedite. Canapelele sale confortabile, senzatia ca ai nimerit intr-o oaza din Orient si programul non-stop s-ar putea sa te faca sa petreci aici mai mult timp decat ai fi planuit. Iar daca ceaiurile exotice nu-ti pot stavili apetitul, poti incerca unul dintre felurile lor principale, condimentate ca la carte.

 

 

canapele fotolii bucuresti regeste

 

 

Bohemia Tea House

 

Cu un meniu cuprins in mare parte din ceaiuri si cafele, pe alocuri presarat cu bruschete si prajituri, Bohemia Tea House este locul ideal pentru a te scutura de grijile si problemele pe care le porti cu tine dupa o zi de munca. Aromele sezonului sunt prezentate pentru a fi degustate cu prietenii pe fotoliile in forma de para, iar atmosfera boema te face sa te simti ca la un prieten vechi in vizita.

 

 

locuri regeste capitala divan

 

 

Divan

 

Divan, sau bazarul simturilor, este locul special creat pentru cei aflati in cautarea unei experiente culinare orientale. Si cum ar fi putut fi mai bine implementat acest concept, decat prin mancaruri traditionale si printr-un design, care te fac sa te simti in mijlocul Turciei moderne? Asa ca te invitam sa stai turceste pe canapelele lor, alaturi de prieteni, in timp ce savurati specialitati culinare desavarsite.

 

 

shift locuri canapele regeste

 

 

Shift

 

Recent renovat, Shift a ramas locul retras, cu toate ca este situat in inima capitalei, unde poti sa te deconectezi de la problemele de zi cu zi. Interiorul arata ca o oaza de liniste, iar una dintre camerele existente are cateva canapele, pe care va puteti bucura de salate, gustari, paste si deserturi. Iar daca nu ai venit cu gandul de a cina aici, vinurile pe alese sigur iti vor acompania discutiile.

 

 

homeproject locuri regeste bucuresti

 

 

HOMEproject

 

Cu toate ca la baza este un hostel, HOMEproject este si locul perfect pentru a-ti petrece cateva momente de relaxare dintr-o zi incarcata. Camera de zi sau salonul are un design futurist si, in acelasi timp, pune pret pe confortul celor care-i trec pragul. In aceasta camera au loc de obicei nopti presarate cu jazz, preparate de te lingi pe degete, filme si piese de teatru. 

Distribuie