• Share

Mustul toamnei 2015: unde il bem in Bucuresti

Mustul toamnei 2015: unde il bem in Bucuresti

 

S-a intors sezonul mustului si ne bucuram, pentru ca este un motiv in plus de a ne reuni cu prietenii si de a marca sosirea toamnei. Iar daca nu mergeti la crame, prin tara, iata unde puteti bea must in Bucuresti.

 

must bucuresti 2015 

Cramele orasului

In jurul pietelor (Obor sau Matache, spre exemplu), in unele supermarketuri si nu numai, veti gasi magazine mai mici sau mai mari care se aprovizioneaza in aceasta perioada cu must. Astfel în zona 1 Mai, puteti da o tura la mustaria Vinul Nostru, unde veti gasi vinuri din podgoria Panciu. Iar daca nu vreti sa faceti drumul degeaba, va pot anunta ei cand aduc struguri ori must.

 

Ar mai fi magazinele cramei Murfatlar pe care le gasiti, spre exemplu, in magazinele Carrefour, Cora sau AuchanRestaurante traditionale

Tinand cont de traditia din spatele mustului, nu vom da gres daca punem pe lista si restaurantele cu specific romanesc. De la mereu aglomeratul Caru' cu bere, la Hanul lui Manuc pana la Hanu' Berarilor ori La Mama – mustul poate fi incercat la pahar ori carafa.

Si, atentie, cand va plimbati prin oras - multe restaurante sau baruri, aleg, in aceasta perioada, sa anunte, scolareste, cu creta pe tabla, ca inauntru exista must.

Distribuie