• Share

O, brad frumos, de unde te cumpar in 2014

O, brad frumos, de unde te cumpar in 2014

 

Traditia bradului de Craciun este asteptata de catre unii dintre noi cu sufletul la gura tot anul, in special pentru semnificatia pe care o are. 
Indiferent de simbolistica diferita de la persoana la persoana, atunci cand te gandesti la falnicul brad de Craciun, vizualizezi caldura familiei si bucuria primirii cadourilor. Fie ca preferati un brad natural sau unul artifical, ca il impodobiti in Ajunul Craciunului sau mai repede, v-am pregatit o lista cu locurile de unde puteti achizitiona bradul de Craciun in 2014.

Traditia bradului de Craciun este asteptata de catre unii dintre noi cu sufletul la gura tot anul, in special datorita semnificatiei pe care o are. Indiferent de simbolistica diferita de la persoana la persoana, atunci cand te gandesti la falnicul brad de Craciun, vizualizezi caldura familiei si bucuria primirii cadourilor. Fie ca preferati un brad natural sau unul artificial, ca il impodobiti in Ajunul Craciunului sau mai repede, v-am pregatit o lista cu locurile de unde puteti achizitiona bradul de Craciun in 2014.

 

 

brad craciun 2014 cumpar

 

 

Romsilva a anuntat ca va fi scos pe piata pentru comercializare un numar de 66.715 pomi de Craciun, respectiv 35.964 brazi. Preturile variaza in functie de inaltime si de tipul speciei, astfel ca, pentru un molid pretul mediu recomandat este de 20 de lei, iar pentru un brad preturile incep de la 30 de lei.

 

Locurile unde se comercializeaza brazi sunt nenumarate, insa fiecare va dori cea mai apropiata locatie de casa sa. In capitala, avem pomi de Craciun pe alese in Sectorul 4, unde sunt amenajate spatii speciale, in pietele Progresul, Sudului, Aparatorii Patriei. De asemenea, pentru aromele de brad aduse in sanul familiei, mai puteti opta pentru piata Obor si magazinele Bricostore, cu preturi cuprinse intre 39 si 240 RON, si Dedeman, unde preturile pornesc de la 39 si urca pana la 900 RON.

 

Frigurosii, care nu doresc sa aleaga bradul din piata sau din magazinele de bricolaj, pot face o comanda pe magazinuldebrazi.ro, unde pot cumpara anumite specii la un pret stabilit sau pot licita pentru alte tipuri de brazi. Va sfatuim sa va grabiti, pentru ca deja au stocul epuizat la diferite categorii.

Distribuie