• Share

Pasagerii, La La Land si Ozzy

Pasagerii, La La Land si Ozzy
Foto: La La Land FB.

Avanpremierele saptamanii 19 - 23 decembrie

Pasagerii

Te-ai gandit cum ar fi sa te trezesti dupa cateva sute de ani pe alta planeta, intr-o alta lume? Bun, cam despre asta e vorba in Pasagerii, un film jucat in mare parte de doi actori, un barman pe jumatate robot si-unul mai mic, gen R2D2.

Jennifer Lawrence si Chris Pratt, caci ei sunt cei doi actori despre care-ti scriam adineaori, sunt calatori pe o nava cum doar in Star Wars ai mai vazut, alaturi de alte 5000 de persoane cu aceeasi dorinta, sa ajunga intr-o noua galaxie. Doar ca Aurora (Jennifer) si Jim (Chris) se trezesc cu 90 de ani mai devreme din starea indusa de somn, in timp ce frumusete de nava se prabuseste.

Scene SF, regizate bine de Morten Tyldum, de care-ti poti face o idee c-un play:

La La Land

Ai vazut Whiplash? Acelasi regizor și scenarist, Damien Chazelle, vine cu musicalul La La Land, un film pe care abia asteptam sa-l vedem. Cu cele mai multe nominalizari la Globul de Aur, filmul ti-i prezinta pe Mia (Emma Stone) si Sebastian (Ryan Gosling), o actrita aspiranta si un muzician de jazz care incearca sa reuseasca in Los Angeles.

Povestea poate nu-ti spune multe, insa actiunea din trailer te lasa cu o senzatie atat de placuta incat sigur mergi sa-l vezi:

Ozzy – Marea Evadare

Stii cand ai gasit o super oferta de cazare, camera arata super, iar pretul e o nimica toata? Asta pana ajungi la destinatie si vezi ca realitatea-i cam diferita, la fel de diferita precum pozele de pe Instagram, dintr-un anumit unghi si cu multe filtre. Asta i s-a intamplat si lui Ozzy, catelul familiei Martin. Dupa ce au stabilit ca nu poate merge cu ei in Japonia, membrii familiei l-au cazat pe animalut intr-o pensiune canina, aparent cu toate conditiile. De fapt, locatia era o inchisoare pentru caini, condusa de alti caini.

Cum ti-ai dat seama inca din titlu, incearca sa evadeze, insa vedem in cinema daca si reuseste:

Distribuie