• Share

Pauza de pranz: unde mancam pe saturate in Bucuresti sub 20 lei

Pauza de pranz: unde mancam pe saturate in Bucuresti sub 20 lei

 

Unde mancam la pranz? Este una dintre intrebarile cheie ale fiecarei zile, care are, din pacate, si nu de putine ori, un raspuns nu foarte bogat in nutrienti: covrigi, sandvisuri, ceva de rontait. Alternativa ar fi sa iesim in oras si sa luam pranzul la un pret mau mult decat decent. Sa vedem, deci, unde putem manca in oras sub 20 de lei la pranz.

 

 

pauza de pranz in oras 2014 

 

 

La impinge tava

 

Daca aveati senzatia ca vremea cantinelor a apus o data cu studentia, va inselati. O varianta ieftina a mancatului ca la mama acasa, este cantina de pe Eminescu, unde la pranz se formeaza o adevarata coada pentru o mamaliguta cu branza si smantana, o ciorba de burta sau o vita cu legume. Se poate manca acolo, ori puteti lua la pachet. Va veti incadra fara griji in 20 lei, iar painea facuta in casa e musai de incercat.

 

 

Gaudi Bistro

 

Gaudi, Barcelona, va suna a restaurant fancy, nu-i asa? Mai ales ca si zona (Dacia) e una cu pretentii. Ei bine, meniul de pranz costa nici mai mult, nici mai putin de 15 lei (felul intai, doi si desert), iar apa si bauturile racoritoare sunt 5 lei. Oferta de pranz este alta in fiecare zi.

 

 

Naser 2

 

Va e pofta sa incercati un pranz diferit? Trebuie sa stiti ca puteti manca ieftin si bun la Naser 2 in Armeneasca. Un fel principal plus un ayran cu menta nu va vor costa mai mult de 15 - 20 lei, iar lipia si prajiturile sunt din partea casei.

 

 

Gambino's Pizza

 

Pentru atunci cand pofta de pizza intrece oricare alta ratiune, in Piata Rosetti exista Gambino's, un mic restaurant, cu iz retro, unde va incadrati fara griji in bugetul de 20 de lei comandand o pizza mare si ceva de baut. Va recomandam sa incercati pizza vegetariana.

 

 

Resaurant Elisabeta

 

Dar de un pranz sub 20 de lei in buricul centrului ce ziceti? Pentru asta trebuie sa dati o sansa unui pranz la Restaurantul Elisabeta unde aveti la ales dintre mai multe tipuri de ciorba si feluri principale pentru un pranz de 18 lei.

 

 

Bistro Mim

 

Ei spun ca e locul in care chiar trebuie sa iesi intr-o zi la pranz. Atmosfera e placuta, iar de convins, va puteti convinge singuri in fata in fata cu un pranz de 20 de lei.  

Distribuie