• Share

Pauza de pranz: unde mancam pe saturate in Bucuresti sub 30 lei

Pauza de pranz: unde mancam pe saturate in Bucuresti sub 30 lei

 

Oricat de incarcata ar fi ziua la job, timpul zboara repede pana la pauza de pranz pe care o vom putea lua in curand inclusiv pe terase insorite. Ne continuam periplul prin oras pentru a descoperi cele mai interesante locuri si ofertele lor pentru un pranz in Bucuresti. De data asta sub 30 de lei.

 

 

pauza de pranz bucuresti 2014 

 

 

Energiea

 

Pentru o portie de energie, gastropub-ul de pe Brezoianu ne propune un meniu de pranz diferit in fiecare zi. Constanta ramane numai oferta: doua preparate - 22 lei sau trei preparate - 27 lei. Painea si apa sunt din partea casei, iar deserturile au o reducere de 30%. Intre 12:00 si 16:00.

 

 

Van Gogh

 

Un pranz in Centrul Vechi, la Van Gogh va costa intre 23 si 28 de lei, pentru doua, respectiv 3 feluri. Aveti de ales intre supe, salate, sandvisuri si desert. Apa e din partea casei.

 

 

Caru' cu bere

 

Nu ne indepartam prea mult si propunem un meniu traditional la Caru' cu bere. Pentru 22.4 lei, intre orele 12.00 si 18.00, puteti incerca pe alese unul dintre meniurile cu nume mai mult decat sugestive: calfelor, mestesugarilor, armurierilor, berarilor, sticlarilor etc.

 

 

Trattoria Il Calcio

 

Un pranz in stil italian, va asteapta de luni pana vineri de la 11.30, la 15.30 la Trattoria Il Calcio, pentru 29 de lei.

 

 

Boutique du Pain

 

Tot de un pranz pana in 30 de lei puteti avea parte si la Boutique du Pain daca alegeti o supa si un fel principal. Nu va faceti griji, portiile nu sunt frantuzesti...

 

 

Shift

 

Chiar daca nu exista o oferta de pranz propriu-zisa, la Shift  puteti manca o salata generoasa sau o portie de paste cu mai putin de 30 de lei. Pofta buna! 

Distribuie