• Share

Pe plaja de 1 Mai: zeci de party-uri asteapta zeci de mii de petrecareti sa faca valuri pe litoral

Pe plaja de 1 Mai: zeci de party-uri asteapta zeci de mii de petrecareti sa faca valuri pe litoral

 

Pentru sarbatorirea Zilei Internationale a Muncii trebuie sa le fim recunoscatori americanilor care faceau o greva prin 1889 la Chicago, iar in plan local regelui Carol, pentru ca sub domnia lui, in 1890, 1 Mai se celebra pentru prima oara si la noi.

 

Dar cum in timp traditiile si simbolistica au tendinta sa se dilueze, nu gresim prea tare cand afirmam ca 1 Mai este astazi mai mult o zi libera, decat o celebrare, prin marsuri sau alte manifestari, a muncii noastre cea de toate zilele. Avem in schimb, cel putin la noi, o noua traditie: de 1 Mai mergem la mare. Deschidem neoficial un nou sezon al plajelor si al vacantelor la soare. Si nu mai conteaza vremea, nu mai conteaza aglomeratia, conteaza numai distractia si promisiunea unei noi veri.

 

Cele mai cunoscute cluburi si baruri de la mare sunt pregatite, iar petrecerile sunt anuntate (pentru lista completa, click aici). Avem, ca de obicei, incurcatura alegerii, iar cei doi poli ai distractiei raman Mamaia si Vama Veche, dar exista alternative si pentru cei care-si doresc experiente inedite.

 

 

1 mai mare 2014 vama veche mamaia

 

 

Mamaia

 

 

Kudos Beach - 1st of May (30.04 - 4.05)

 

Pe plaja la Kudos distractia nu se incurca si tine de miercuri pana duminica. Line-up generos si intrare libera!

 

The Mission and Oha Beach pres. Day time party (1 - 4 mai)

 

Conceptul petrecerilor pe zi castiga tot mai multa popularitate si la noi, si va veti bucura din plin de muzica si soare in acelasi timp la Oha Beach. Din line-up nu vor lipsi: Fouchat, Disco Sigaretta, That Couch Funk Collective etc. Intrare libera.

 

The Mission prezinta 1st of May (1 - 3 mai)

 

Daca ziua veti fi la Oha, pe inserat puteti merge pe Plaja Mamaia Nord pentru o experienta The Mission de 3 zile. Cap(i) de afis in line-up: Luciano, Loco Dice si Carl Cox. Biletele la intrare costa intre 30 si 80 lei.

 

Sunwaves 15 Festival (1 - 4 mai)

 

Noaptea (dar si dimineata), Plaja Mamaia Nord va fi luata cu asalt de ritmurile unei noi editii a festivalului Sunwaves. Comuniune om-muzica si distractie, 4 scene si, orice ar fi, nu va uitati ochelarii de soare acasa. Biletele cumparate in avans variaza intre 100 si 120 lei.

 

The Londoners present Carnivale - The Imaginarium (1 mai)

 

Tentati de o distractie cu tema? Atunci Fratelli Beach este the place to be! Asteptati-va la atmosfera de carnaval, iar accesul este 18+.

 

 

1 mai mare 2014 mamaia vama veche

 

 

Vama Veche

 

 

1 Mai La Cota 0 (30.04 - 4.05)

 

La Expiratul din Vama se muta cota 0 a distractiei; intre 8 seara si 8 dimineata sunteti invitati pentru a demonstra ca sunteti in stare sa petreceti mai ceva ca pe partie, la munte.

 

Inregistrat In Romania #1 (1 - 3 mai)

 

Esti patriot? Atunci vei avea posibilitatea sa dansezi si sa canti romaneste in Vama pe ritmuri de Suie Paparude, Subcarpati, Alternosfera etc. Totul la Goblin Nightwatcher. Abonamentele costa 40 de lei.

 

Molotovii te asteapta acasa! (30.04 - 4.05)

 

Cine a stat pana in zori la Molotov in Vama sa ridice mana! 1 Mai ii va prinde acasa, dupa cum zic ei. Veniti si voi?

 

Folk'n'Roll (1 - 4 mai)

 

Dragi intelectuali, Vama va asteapta sa luati loc La Canapele si sa va relaxati pe muzica semnata Fara Zahar, Tapinarii, Timpuri Noi. Tolaneala si intrare la liber.

 

Lansare camping Sandalandala (1 - 3 mai)

 

Inca un motiv de distractie in Vama: se lanseaza campingul Sandalandala si se lasa cu un concert ROA plus alte surprize.

 

 

Into the Wild

 

1 Mai muncitoresc - Imblanzitorii de serpi - Odata (30.04 - 2.05)

 

Dar de o Tuzla ce ziceti? S-a strigat adunarea pe plaja si ca lucrurile sa mearga struna, fiecare e invitat sa-si aduca bucatele si bautura preferata. Plus 10 lei, pentru efort si deranj.

 

Marea Vadurare (1 - 4 mai)

 

Pentru fanii marii, dar si ai Deltei, Vadu este cel mai bun spatiu de desfasurare al mini-vacantei de 1 Mai. Mai ales ca va avea loc Marea Vadurare, in cadrul celui de-Al Doilea Congres Intergalactic National Roman. Toti artistii participanti vor fi intergalactici.

Distribuie