• Share

Pentru parinti si copii: trei evenimente de neratat in noiembrie

Pentru parinti si copii: trei evenimente de neratat in noiembrie

 

Constatam cu placere ca exista o oferta din ce in ce mai diversificata a activitatilor pentru copii in oras. Filme, teatru, targuri si cele mai incitante ateliere, ne ajuta sa avem o agenda bogata a evenimentelor si locurilor unde putem merge alaturi de copii.

 

de-a arhitectura

 

Film: Kinodiseea

Cel mai important festival de film pentru copii si adolescenti de la noi este prilejul perfect de a deschide sau stimula apetitul copiilor pentru cinema.  Evident, aveti de unde alege si va recomandam ecranizarea de animatie a uneia dintre cele mai frumoase carti pentru copii si nu numai, Micul Print, regia Mark Osborne.

 

 

Atelier: Despre arhitectura si film cu de-a Arhitectura

Pentru copiii intre 6 si 12 ani, va fi organizat un atelier in cadrul festivalului UrbanEye. In echipe, copiii vor crea din carton orasul personajelor preferate. Atelierul se va tine la Institutul Francez in 15 noiembrie.

 

 

Teatru: Festivalul ImPuls

Daca nu ati ajuns inca la festivalul de teatru contemporan de animatie, mai este timp pana pe 18 noiembrie sa va bucurati in compania copiilor de spectacole internationale de animatie la Teatrul Tandarica.

Distribuie