• Share

Petrecerile din vara 2015 se muta pe plaja

Petrecerile din vara 2015 se muta pe plaja

 

Diversitatea petrecerilor se muta la mare pe perioada verii, pentru ca iubitorii de muzica impecabila sa aiba parte de o experienta dansanta ca la carte. Fie ca sunteti adeptii petrecerilor la care va vedeti de obicei toti prietenii sau va plac restrangerile mai intime, pe o plaja nepopulata, avem cate un eveniment pregatit pentru fiecare dintre voi.

 

 

petreceri plaja mare 2015

 

 

Marttinez Beach Opening Season Party (27 iunie)

 

Pe data de 27 iunie se deschide sezonul oficial de petreceri la Marttinez Beach, Mamaia. Startul distractiei se da alaturi de Publika si DJ Soundskin. Ziua sunteti asteptati la plaja si la degustarea unor preparate savuroase, care va vor conserva energia pentru petrecerea de seara.

 

 

Summer Opening Party - Suie Paparude, DJ Sauce, Keri (3 iulie)

 

Inceputul lunii iulie aduce si deschiderea oficiala a sezonului de concerte din Goblin, din Vama Veche, alaturi de Suie Paparude. In aceeasi seara, pe 3 iulie, petrecerea va fi continuata de DJ Sauce si Keri. Distractia pentru aceasta seara costa 10 lei, insa va rasuna in toata Vama.

 

 

Fish Eye FEST 2015 - editia 2 (3 - 4 iulie)

 

In acelasi weekend, Vama va gazdui a doua editie a Fish Eye FEST. Line-up-ul a fost construit pentru toate gusturile, pe durata a doua zile, adunand artisti precum Golan, Zdob si Zdub, The Amsterdams si Dj K-lu. In afara de programul muzical, va mai puteti bucura de piese de teatru si improvizatie pe plaja, ateliere si seminarii cu si despre pescari si multe alte modalitati estivale de petrecere a timpului liber. Intrarea este libera la toate evenimentele din cadrul festivalului.

 

 

petreceri plaja mare 2015

 

 

Kudos Fest 4 (10 - 12 iulie)

 

Kudos Fest ii rasfata pe melomani cu un line-up antrenant in perioada 10-12 iulie, pe Kudos Beach. Desprins din povesti, evenimentul care dureaza trei zile si doua nopti aduce in acest an artisti precum Oxia, Hector Couto, Mendo si Ninetoes. Abonamentele pentru cele 2 nopti costa 25 de lei pana pe 30 iunie, urmand sa se scumpeasca la 35 RON incepand cu data de 1 iulie. 

 

 

Marea cu Sarea 5 (17-19 iulie)

 

Ajunsa la editia cu numarul 5, Marea cu Sarea va avea loc in acest an in perioada 17-19 iulie, pe plaja Vadu, dupa cum ne-am obisnuit. Asta inseamna ca timp de 3 zile ne deconectam de la aglomeratia si grijile cotidiene si ne delectam cu muzica pe una dintre plajele nepopulate impresionante ale Romaniei. Momentan nu a fost anuntat line-up-ul, dar stim ca intrarea este libera.

 

 

3 Days Smoked Olives Festival 2015 (23 - 25 iulie)

 

In perioada 23-25 iulie, festivalul 3 Days Smoked Olives revine cu a treia editie, in Padurea Chiciu, in apropiere de locul unde se trece cu bacul Ostrov, Calarasi. Relaxarea se va camufla sub forma unei plaje private, line-up-ului cu artisti precum Ada Kaleh, Marika si Mihai Popoviciu, precum si camping gratuit in padure. Intrarea la acest festival costa 50 de lei in pre-sale si 100 de lei la intrare, iar limita de varsta este de 21 de ani.

 

 

Sunwaves Festival - SW18 (14 - 15 august)

 

Kazeboo Beach va gazdui a 18-a editie a festivalului de muzica Sunwaves intre 14 si 16 august. Desi line-up-ul nu a fost anuntat inca, cele 500 de bilete disponibile in pre-sale s-au vandut deja. Vom reveni cu mai multe detalii in curand!

Distribuie