• Share

Plaje unde poti dansa cu gasca din zori pana-n seara la final de sezon

Plaje unde poti dansa cu gasca din zori pana-n seara la final de sezon

 

De curand vorbeam de plaje deosebite ale litoralului romanesc, unde ne place sa citim sau sa ne relaxam departe de lumea dezlantuita in aceasta vara.

 

Si pentru ca distractia ne atrage in egala masura cu relaxarea, ne-am gandit sa mai mergem o data la plaja, poate chiar pentru ultima oara, de data asta in locuri unde se poate dansa si cate o noapte intreaga (sau chiar o vara intreaga, aviz amatorilor!)

 

 

Celsius

 

celsius

 

 

Cui nu-i e frica de temperaturi ridicate, poate incerca plaja Celsius din Mamaia. Temperatura e intotdeauna fix cea potrivita pentru distractie, iar soarele se mixeaza cu luna in acest perimetru.

 

 

H2O

 

plaja H2O

 

 

Ultima plaja din Mamaia, imediat inainte de Navodari, H2O este, in afara de o alegere inspirata de mers la distractie cu prietenii si un mic paradis al sporturilor nautice, in special kite si windsurf; la lasarea serii si dupa ce zmeele nu mai inflacareaza cerul, te asteapta party-uri cu aer retro.

 

 

Porto Kalla

 

In caz ca nu ai aflat, dar te dai in vant dupa portocale chiar si in miez de vara, in Mamaia Nord exista o plaja unde portocalele stau la rang de cinste. Ca si petrecerile, pentru ca in fiecare weekend, la Porto Kalla, Dj-i (Dj Adriano, Dj District Dance etc.) sau trupe (Holograf & Marfar etc.) anima spiritele pe ritmuri groove jazz, indie dance, space funk ori rock.

 

 

Molotov

 

molotov vama vache

 

 

In Vama se stie deja, distractia incepe de la 1 mai si nu se mai termina decat o data cu plecarea pasarilor migratoare. Iar sub Corsarul, la Molotov, serile se incing chiar si mai tare decat noptile, fie ca e vorba de jazz, sau de Dj-iala cu Sasha, Tavi sau Gabi.

 

 

Amphora

 

amphora vama veche

 

 

Dupa atata dans ar merge si putina relaxare. Fina, in briza sarata a marii. Si pentru ca ne-a prins rasaritul la Molotov, vom face asta, nu departe, la Amphora. Umbrele cu stuf si un sezlong in fata marii - e tot ce trebuie pentru o portie de relaxare inainte de urmatoarea noapte alba.

 

 

Goblin

 

Incheiem in forta, cu o plaja unde chiar trebuie sa ajungi cu gasca in la final de vara / inceput de toamna, mai ales daca va plac concertele si muzica romaneasca. La Goblin, tot in Vama Veche, serile sunt animate de nume preum: OCS, The Mono Jacks, Suie Paparude sau Robin & The Backstabbers.

Distribuie