• Share

Relaxarea de dupa birou: baruri si bistro-uri din Bucuresti

Relaxarea de dupa birou: baruri si bistro-uri din Bucuresti

 

De multe ori ai nevoie de un buffer intre viata de la job si cea de acasa, sa mai respiri si tu. Iata pe unde poti sa il gasesti, alaturi de prieteni sau colegi:

 


simbio FB

 

 

Relaxarea se poate intampla in inima orasului (Centrul Vechi), la un pahar de vin, la Bruno. Unde, daca nu ai un date dupa birou, poti merge intr-o companie limitata, pentru ca barul e intim si cochet.

In caz ca biroul tau e in zona Piata Victoriei, poti merge la o bere la Clubul Taranului. Iar daca ti se face foame, nu e gresit sa-ti arunci o privire peste meniul traditional.

Cei care lucreaza prin Armeneasca pot avea o discutie dupa birou in jurul unei (unor) sticle de vin la Simbio – unde abia asteptam redeschidea terasei din curte.

Daca esti genul care lucreaza pana seara tarziu, poate merge si o pauza de cafea inainte de inserare. Iar una creativa se poate savura la Origo, nu departe de Cismigiu.

Toate drumurile duc la Roma(na) iar dupa birou pot duce, si mai concret, la M60 unde se pot degusta beri artizanale si exista o masa lunga la care sa-ti incapa tot departamentul.

Distribuie