• Share

Restaurante cu program happy hour in Centrul Vechi din Bucuresti

Restaurante cu program happy hour in Centrul Vechi din Bucuresti

 

Programele happy hour par solutia perfecta atunci cand vrem sa mancam la pranz si nu suntem dispusi sa scoatem prea multi bani din buzunar. Din ce in ce mai multe restaurante s-au gandit sa stimuleze apetitul clientilor prin aceste meniuri, iar cand vine vorba de reduceri semnificative, am face bine sa nu ratam astfel de oferte.

 

 

happy hour restaurante centrul vechi bucuresti

 

 

Urmatoarele localuri din Centrul Vechi au oferte de nerefuzat:

 

City Grill Lipscani

Una dintre optiunile pe care o poti lua in calcul este City Grill Lipscani. Au o oferta ce se schimba odata la 2 luni, insa daca vrei sa mananci 2 feluri de mancare intre orele 12:00 si 15:00, iti garanteaza un meniu de 20.9 lei si un timp maxim petrecut la ei in restaurant de 45 de minute. Perfect pentru a te incadra in pauza de masa!

 

Energiea

Cei de la Energiea te invita sa testezi o bucatarie contemporana gustoasa. Meniul happy hour se incadreaza in intervalul orar 12:00-16:00. Poti alege oferta cu oricare 2 preparate la 23 de lei sau cu toate cele 3 preparate la 28 de lei. Painea si apa filtrata sunt din partea casei. Ce mai asteptati?

 

The Barrel

Pentru cei carora le place o ambianta britanica, The Barrel este alegerea perfecta. Programul happy hour se desfasoara intre 10:00 si 17:00. Aici poti savura o supa/ciorba la 5.9 lei, felul principal la 9.5 lei si un desert la doar 4.9 lei. Au de asemenea preturi speciale la bauturi, pornind de la 4.74 de lei pentru un espresso.

 

Malagamba

Cu o oferta ce acopera intervalul orar intre 12:00 si 17:30 si care se schimba in fiecare saptamana, puteti alege restaurantul Malagamba. Din varietatea preparatelor pentru un pranz perfect, poti opta pentru supa zilei la pretul de 7 lei, pentru un fel principal de 15 lei sau un mix intre acestea doua la doar 19 lei.

 

 

malagamba happy hour centrul vechi bucuresti 2014

 

 

Pub D'eight

Acest pub stie cum sa-si fidelizeze clientii, astfel ca a personalizat un meniu de 16 lei, in care a inclus o supa/ciorba si un fel principal. Felurile de mancare din aceste meniuri se schimba zilnic, deoarece vor sa te faca sa experimentezi cat mai mult cand vine vorba de pranz. Cine ar putea sa refuze o astfel de oferta?

 

La Mama

Promotia celor de la La Mama este valabila de luni pana vineri, intre 12 si 18. Esti invitat la un pranz ca la mama acasa, doar la 19 lei. Acesta include o ciorba, un fel principal, o garnitura si o salata, iar chifla “pave” e din partea casei. Daca vrei sa adaugi si o bautura, poti alege intre o limonada, un pahar de vin sau un caffe late la doar 7 lei. Portiile sunt mici, insa gusturile iti aduc aminte de copilarie.

 

Sushi Ko

Poftele asiatice sunt rasplatite la restaurantul Sushi Ko cu un meniu de pranz valabil intre 12:00 si 17:00, de luni pana vineri. Astfel ca, poti alege din 3 meniuri: Osaka Menu la 50 de lei, Tokyo Menu la 60 de lei si Nagano Meno la 60 de lei. Preturile sunt mai mari fata de cat am plati in mod normal pentru un pranz, insa specialitatile asiatice vin cu pretentii.

Distribuie