• Share

Restaurante din Bucuresti cu bucatari celebri

Restaurante din Bucuresti cu bucatari celebri

 

Emisiunile de gatit au inceput sa devina din ce in ce mai populare, iar juriile formate din bucatari celebri reusesc sa ne surprinda mereu cu preparate inedite, care ne amagesc papilele gustative in fata televizorului. Insa acesti bucatari celebri conduc de cele mai multe ori bucatariile unor restaurante din Bucuresti, dandu-ne posibilitatea sa degustam mult ravnitele bucate pe care le vedem de partea cealalta a ecranului. V-am pregatit o lista cu restaurantele din Bucuresti, in cadrul carora ii gasim pe unii dintre cei mai celebri chefi!

 

 

bucatari celebri bucuresti restaurante 2016

 

 

Tapo (chef Florin Dumitrescu)

 

Chef Florin Dumitrescu face parte din echipa restaurantului desprins de pe malurile mediteraneene, Tapo. Texturile culinare incercate in fiecare zi aici au scopul de a deveni un reper gastronomic pentru toti cei care-i trec pragul sau doar au auzit de conceptul adoptat in aceasta locatie, "la nueva cultura sensorial". Pasiunea exhaustiva pentru mancare, vinuri si muzica se regaseste in fostul Strand Stundentesc, preparatele cu iz grecesc, frantuzesc si mediteranean oferind o sinestezie a simturilor. Pentru a veni in ajutorul persoanelor care se hotarasc putin mai greu cand vine vorba de alegerea preparatelor de la pranz, la Tapo exista posibilitatea unui "business lunch", la pretul de 25 RON.

 

 

bucatari restaurante capitala 2016

 

 

Pescarus (chef Sorin Bontea)

 

Plecand de la deviza "Un vin bun cinsteste orice masa", chef Sorin Bontea asorteaza cu grija si o experienta culinara inegalabila preparatele delicioase de la restaurantul Pescarus cu felurite bauturi. Situat in parcul Herastrau, acest restaurant si-a deschis prima oara portile in anul 1938. Sorin Bontea si-a lasat amprenta pe multe din preparatele traditionale romanesti, reusind sa le dea un twist personal si sa le diferentieze de cele ale altor bucatari.

 

 

beraria h scarlatescu

 

 

Beraria H (chef Catalin Scarlatescu)

 

Cunoscuta drept cea mai mare berarie din sud-estul Europei, deliciul culinar de la Beraria H este condus de chef Catalin Scarlatescu. Evenimentele la care publicul este intotdeauna unul numeros sunt acompaniate de preparate traditionale romanesti, asupra cărora chef Scarlatescu are intotdeauna o schimbare inedita de facut, pentru ca reteta finala sa urce in topul preferintelor gastronomice ale tuturor celor care trec pragul berariei.

 

 

chef patrizia restaurant Bucuresti

 


Fior di Latte (chef Patrizia Paglieri)

 

Chef Patrizia Paglieri este binecunoscuta pentru accentul si provenienta preparatelor preferate, asa ca este subinteles ce specific are restaurantul unde pregateste cate o desfatare culinara pentru fiecare dintre cei care o viziteaza. Iar pentru a ne convinge si mai mult de aceasta sinestezie italieneasca, Fior di Latte se autodescrie drept "gelateria, cucina e poesia".

 

 

stradale chef foa restaurante

 

 

Stradale (chef FOA / Florin Scripca)

 

La Stradale, delicatesele sunt preparate in fata gurmanzilor, pentru a completa o experienta culinara ca la carte. Dupa ce mai furati cateva trucuri in bucatarie de la chef FOA, puteti sa mai reveniti pentru a incerca mai multe preferinte din meniu. Zilele de la Stradale sunt impartite in bucatarie in felul urmator: intre 8:30 si 17:00 puteti servi cafea, dulciuri si senvisuri; intre 11:30 si 15:00 prioritate au preparatele calde; iar intre 12:00 si 16:00 ne pregatim papilele gustative pentru grill & naan bread.

 

 

joseph hadad bucatari celebri

 

 

Joseph Restaurant (chef Joseph Hadad)

 

Fie ca doriti specialitati culinare din bucataria rece sau preparate rafinate din bucataria calda, restaurantul Joseph by Joseph Hadad promite sa se ridice la inaltimea asteptarilor gurmanzilor. De asemenea, chef Hadad a creat o linie unica de desert, pentru a completa delectarea gastronomica intr-o nota personala. Savoarea locala nu este nici ea ignorata, viziunea gastronomica insa fiind diferita de a altor bucatari.

Distribuie