• Share

Revelion 2014: petreceri electro in Bucuresti

Revelion 2014: petreceri electro in Bucuresti

 

Fanii electro vor fi incantati sa afle ca isi pot petrece noaptea dintre ani in cluburile preferate si pe ritmuri care-i fac sa vibreze. Diferenta va fi data de semnificatia momentului si, atentie, nu se pleaca acasa decat in zori... Lista completa, aici

 

 

petreceri revelion 2013 bucuresti

 

 

Revelion 2014 - Control

 

Zodiacul chinezesc celebeaza in 2014 anul Calului, iar cei de la Control vor sa galopeze prin noapte la modul cel mai serios. Ii vor insoti: The Nuggers (live), Patric Catani (special guest), Bogman, Cliza, Disco Sigaretta, Dragos Rusu, Flore, Rock DJ etc. Pentru o masa si consumatie inclusa veti plati 90 lei. Intrare generala: 40 lei.

 

 

Double Damage NYE 2014 - 2 Year Anniversary

 

Studio Martin pregateste un vibe exotic pentru o noapte speciala, in care invitatul no. one este londonezul Jozif si in care se vor aniversa si doi ani de Double Damage. Dress code-ul este jungle green or the animal within, iar companie va vor tine Pagal, Alin Stoica, Ada Kaleh, Colin. Pentru o masa de 8 persoane, taxa este de 1200 - 1400 lei. Biletul va fi 50 de lei la intrare.

 

 

Revelion 2014 - Masaryk 25

 

Pentru o noapte ceva mai speciala, intr-una dintre casele vechi ale Bucurestiului, va invitam pe Masaryk 25, la Calup, unde spiritele se vor incinge gratie celor de la Discoteca. Distractia va costa 300 lei.

 

 

Red Light District NYE 2014

 

Pasiti fara inhibitii in Red Light District, marca Eden, in noaptea de Revelion. Lasati grijile in Purgatoriu si mizati pe atitudinea sexy-pozitiva. Line-up-ul serii: Pantazica, Bubu, Bogdan, Bogdan Scoromide, Emap, Mistery Train. Intrare: 50 lei.

 

 

Electro.Clasic - NYE'14 w/ VAKULA & friends

 

Un palat de inspiratie neoclasica si doua scene va vor astepta in noaptea dintre ani la Palatul Camerei de Comert. Veti valsa pe ritmuri electro asigurate de: Vakula, Fouchat, Kosta, Bask etc. Intrarea: 100 lei.

Distribuie