• Share

Rokolectiv prezinta SHAPE Bucuresti

Rokolectiv prezinta SHAPE Bucuresti

 

Weekendul viitor se anunta bogat in auditii muzicale, dar unul din cele mai interesante evenimente care ne asteapta e Shape Bucharest, doua zile dedicate uneia dintre cele mai ambitioase platforme est-europene dedicate muzicii inovatoare si artei audio-video. 
Proiectul Shape e finantat prin programul Europa Creativa si consta in crearea unei platforme interdisciplinare de artisti interesati de sunet si performance. Platforma include 16 festivaluri si centre artistice care aleg, an de an, 48 de artisti pentru a participa la performance-uri live, rezidente, ateliere sau prelegeri.
Rokolectiv face parte din aceasta retea, asa ca ne putem astepta ca pe 11 si 12 septembrie sa ne bucuram de cateva sound performance-uri si productii video interesante, sub atenta supraveghere a echipei singurului festival relevant de muzica electronica experimentala, dar de dans, de la noi. Totul se intampla la deja cunoscutele Halele Carol, iar daca avem noroc si energie, prindem rasaritul prin fereastra semirotunda a halei, motiv care naste o atmosfera super satisfacatoare.
Vineri asteptam cu interes mutatiile sonice ale lui Sergiu Doroftei si ritmurile indracite ale scumpilor la vedere Raze de Soare, dar e de mentionat ca totul incepe la 8 pm si se termina pe la 1 am. Sambata, in schimb, se revine la ora Bucurestiului cu petrecerea care incepe la 11 pm. DJ Nigga Fox, Low Jack si RSS Boys incing oamenii la dans, apoi Borusiade, vedeta locala din familia Comeme, sustine echipa de acasa. 
La dans!

Weekendul viitor se anunta bogat in auditii muzicale, dar unul din cele mai interesante evenimente care ne asteapta e SHAPE Bucharest, doua zile dedicate uneia dintre cele mai ambitioase platforme est-europene dedicate muzicii inovatoare si artei audio-video. 

 

rokolectiv

 

Proiectul SHAPE e finantat prin programul Europa Creativa si consta in crearea unei platforme interdisciplinare de artisti interesati de sunet si performance. Platforma include 16 festivaluri si centre culturale care aleg, an de an, 48 de artisti pentru a participa la performance-uri live, rezidente, ateliere sau prelegeri. Rokolectiv face parte din aceasta retea, asa ca ne putem astepta ca pe 11 si 12 septembrie sa ne bucuram de cateva sound performance-uri si productii video interesante, sub atenta supraveghere a echipei singurului festival relevant de muzica electronica experimentala, dar de dans, de la noi.

 

 

Totul se intampla la deja cunoscutele Halele Carol, iar daca avem noroc si energie, prindem rasaritul prin fereastra semirotunda a halei, motiv care naste o atmosfera super satisfacatoare. Vineri asteptam cu interes mutatiile sonice ale lui Sergiu Doroftei si ritmurile indracite ale scumpilor la vedere Raze de Soare, dar e de mentionat ca totul incepe la 8 pm si se termina pe la 1 am. Sambata, in schimb, se revine la ora Bucurestiului cu petrecerea care incepe la 11 pm. DJ Nigga Fox, Low Jack si RSS Boys incing oamenii la dans, apoi Borusiade, vedeta locala din familia Comeme, sustine echipa de acasa. 

 

La dans!

Distribuie