• Share

Rooftops unde poti fuma

Rooftops unde poti fuma

 

Cu toata nebunia asta, unde avem voie sa fumam si unde nu, ne-am decis sa facem o lista cu cateva dintre rooftop-urile unde ne putem delecta cu acest tabiet.

 

 

Upstairs Rooftop il gasesti pe Str. Sevastopol nr. 24, intre orele 12:00 – 00:00. Poti incerca preparatele lor fusion si cocktailurile la fel de gustoase pe cat sunt de aratoase, in timp ce admiri view-ul. Si crede-ne, apusurile sunt senzationale aici!

 

 

upstairs rooftop bucuresti 2016

 

 

Pe Terasa Muzeului National de Arta Contemporana poti intalni oameni cool in timp ce admiri Bucurestiul de la inaltime. Aici, berea si cafeaua, in combinatie cu privelistea, capata alt gust. Vei vedea. O gasesti pe 13 Septembrie, pe langa Izvor, intre orele 10:00 – 18:00.

 

 

terasa mnac bucuresti 2016

 

 

Terasa Astrodom se afla pe acoperisul hotelului Residence, pe strada Alexandru Constantinescu nr. 33. E perfecta pentru o seara romantica, dar trebuie sa ai in vedere preturile cam piperate, insa nu mereu te bucuri de un asa peisaj.

 

 

terasa astrodom bucuresti 2016

 

 

SkyBar iti ofera pe langa avantajul ce face subiectul articolului, si alte beneficii precum show-urile de live cooking sau late weekend breakfast daca ai avut o seara cu peripetii si te-ai trezit mai tarziu. Aici, asfintitul te indeamna la distractie si la petreceri organizate in cel mai la inaltime bar din nordul Bucurestiului.

 

 

sky bar dorobanti bucuresti 2016

 

 

In Piata Lahovari gasesti Old Nick Pub, pe Str. Dionisie Lupu nr. 88. Un loc numai bun pentru cand ai chef de o seara cu prietenii.

 

Povestea acestui pub a inceput acum mai bine de 10 ani in Sinaia si spune povestea „batranului” Nick, stramosul proprietarului, un marinar stabilit intr-un port de la Dunare. Acesta obisnuia sa bea cate doua pahare de whisky irlandez zilnic, pana cand a decis sa se lase de baut. Si din acel moment se spune ca a baut doar unul.

 

 

Sole, in schimb, te rasfata cu delicii mediteraneene cu panorama. Daca ai o intalnire de afaceri sau pur si simplu vrei sa-ti impresionezi iubitul/iubita, atunci vino pe bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48, la etajul 15. Yep, ai auzit bine. 15.

 

 

Pura Vida SkyBar este singurul rooftop din Centrul Vechi. Asa cum stii deja, aici vin oameni din toate colturile lumii, asa ca e perfect pentru socializat si cunoscut oameni noi. Il gasesti pe Smardan, nr. 7.

 

 

pura vida hostel bucuresti 2016

 

 

Un alt loc misto e Nomad Skybar, cu terasa la etaj. E pe Smârdan nr. 30, putin mai incolo de Pura Vida. De cum intri, designul creat de cei de la Twins Studio te impresioneaza, iar acoperisul retractabil e piesa de rezistenta. Daca vrei poti urca cu liftul direct din strada sau poti alege scarile recent schimbate. Odata ce ai intrat aici, cu siguranta vei reveni.

 

 

nomad skybar bucuresti 2016

Distribuie