• Share

Sa bem o bere... si inca o bere. In Bucuresti

Sa bem o bere... si inca o bere. In Bucuresti

 

Ne place berea, nimic nou. Statisticile spun chiar ca noi, romanii, ne-am afla pe primele locuri in Europa la bucuratul de bere. Asa ca este esential sa si cunoastem locuri cu bere buna atunci cand punem la cale o ieseala pe aceasta tema cu prietenii sau colegii. Iata ce e de stiut:

 

happy pubLa Happy Pub vei gasi probabil cea mai variata paleta de beri din Bucuresti. E ca si cum ai merge intr-un pub din Belgia sau Olanda. Te asigur ca-ti va lua ceva pana sa te hotarasti – meniul e stufos. Daca ai dileme, nu ezita sa intrebi pe cineva de la bar, te vor ajuta sa faci descoperiri uimitoare.


Un alt loc magic, apropo de berile din “camara”, este A1. Sunt de peste tot si, in momentul alegerii, cel mai bine ar fi sa te asezi la bar si sa cercetezi. In editia de vara, la A2 (gradina) aveau o bere alba delicioasa la draft.

 

happy pub

Una dintre berile clasice pe care o poti bea in Bucuresti este la Caru’ cu Bere – un loc in aceasta se face dupa o reteta pastrata inca din vechime.

 

Totul este numai despre bere la Beraria H. Si in afara de berea clasica, aici poti gasi inclusiv cocktailuri pe baza de bere: Grogram (rom, suc proaspăt de lămâie, dulceaţă de piersici, bere) sau Beer Colada (rom, cremă de cocos, suc ananas, suc proaspăt de lămâie, bere).

 

Berea belgiana iti poate anima serile in restaurantul La Belle Epoque. Cum iti suna cand auzi despre berea traditionala de manastire sau berea refermentata in sticla timp de trei saptamani (Chimay)? 

Distribuie