• Share

Sali de fitness din Bucuresti unde intri in forma in 2016

Sali de fitness din Bucuresti unde intri in forma in 2016

 

Daca printre rezolutiile pentru acest an ti-ai propus sa fii in forma, mai ales dupa sarmalutele mancate cu pofta de sarbatori, nu numai ca te sustinem, ci iti si venim in ajutor. Vorba fie intre noi, cine nu-si doreste sa arate bine si sa intoarca toate privirile? Orasul Meu ti-a pregatit, astfel, o lista cu salile de fitness din capitala, cu cele mai tari servicii, unde poti sa te antrenezi pentru un stil de viata sanatos si un look de invidiat!

 

 

sali fitness 2016 Bucuresti

 

 

Pescariu Sports&Spa

 

Cu toate ca preturile de la acest club sunt putin mai piperate, sala de fitness de la Pescariu Sports&Spa iti va pune la dispozitie cele mai performante si moderne aparate, pentru tech-savvy-ul din tine care s-a hotarat sa-si imbunatateasca stilul de viata. Strict pentru optiunea de fitness, poti alege un abonament de 505 euro pentru 3 luni, 787 euro pe 6 luni sau 1183 euro pentru 1 an.

 

Program: luni - vineri: 06:00 - 24:00

              sambata - duminica: 08:00 - 22:00

 

 

World Class Fitness Center - America House

 

Daca vrei servicii de cinci stele, atunci World Class Fitness Center este locul potrivit. In capitala exista mai multe locatii, asa ca o poti alege pe cea mai aproape de casa, pentru o experienta extrasenzoriala pentru corp si minte. Iar daca un curs de fitness nu iti satisface pofta de sanatate, exista o lista intreaga cu activitati pe care le poti intreprinde la World Class. Preturile nu sunt afisate pe site-ul oficial, asa ca te desparte un telefon de noul tau abonament de fitness.

 

Program: luni - vineri: 06:00 - 23:00

              sambata - duminica: 08:00 - 21:00

 

 

SAS Gym

 

Daca activitatea fizica este chiar pasiune adevarata pentru tine, o sa te bucuri sa afli ca SAS Gym este deschisa non stop. Asta daca vii cu regulile de practicare a sporturilor la pachet de acasa. In caz contrar, sporturile asistate de antrenori sunt accesibile dupa programul afisat mai jos. Accesul nelimitat la fitness / kangoo jumps / sauna te va costa 310 ron si o dedicare necontenita.

 

Program: luni - duminica: 09:00 - 22:30

 

 

Matrix Gym Fitness Titan

 

Fiind una dintre primele sali deschise in capitala, ne bazam pe experienta celor de la Matrix Gym pentru o indrumare ca la carte in ale fitness-ului. Pentru a mentine standardele ridicate in aceasta industrie, Matrix Gym pune la dispozitia utilizatorilor aparatura de ultima generatie, pe care te vor invata instructorii cum sa o folosesti, in functie de scopul sportiv pe care ti-l propui. Abonamentele pentru trei luni de fitness pornesc de la 240 ron si ajung la 720 ron pentru un an.

 

Program: luni-vineri: 08:00 - 21:30

              sambata: 08:00 - 20:00

              duminica: 08:00 - 16:00

 

 

Viva Sport Club

 

La Viva Sport Club ai de ales din cele 5 sali de fitness, pentru ca stim ca nu vrei sa te ingramadesti alaturi de alte persoane la sala. Exista si instructori care te vor ajuta sa alegi programul de fitness potrivit pentru tine. Preturile abonamentelor la Viva Sport pornesc de la 120 ron pentru o luna si ajung pana la 960 ron pentru un an. Daca nu ai toti banii pe loc, pentru ca ti-ai cumparat un echipament nou sau ti-a venit intretinerea mai mult, poti sa platesti si in rate.

 

Program: luni-joi: 07:00 - 23:00

              vineri: 07:00 - 22:30

              sambata: 08:30 - 18:00

              duminica: 09:00 - 17:00

Distribuie