• Share

Sporturi urbane in trend si unde le practicam in Bucuresti

Sporturi urbane in trend si unde le practicam in Bucuresti

 

Miscarea este mult mai interesanta in zilele noastre atunci cand exista o cauza nobila sau cand un anumit sport devine ceva mai popular decat altele. Ce ar fi in trend in momentul actual si unde putem practica ce e la moda?


con sabor dans bucuresti kizomba 

Alearga pentru o cauza

Alergatul s-a nuantat foarte mult in ultima vreme. La semi-maraton, sau maraton, prin parcuri sau pe strazile orasului, alergatul ii convinge mai repede pe oameni sa iasa din case, atunci cand e pentru o cauza nobila.

 

Cursuri de yoga

Yoga e practicata de europeni de foarte multa vreme. Nu putem neglija insa ca la Bucuresti de cativa ani toata lumea pare a merge la yoga. Cateva locuri in care puteti practica yoga in oras sunt BeFit Studio din zona Banu Manta sau la Purna Yoga Studio in zona Aviatorilor.

 

Danseaza kizomba

Scolile de dans nu mai sunt deja o noutate in oras, insa nu bat pasul pe loc si introduc noi stiluri care le pot creste popularitatea. Din aceasta perspectiva, e sezonul kizomba (o combinatie de tango si bachata). Puteti invata pasii la studioul Con Sabor din zona Kigalniceanu.

 

Trotineta, noua bicicleta

Inca ne mai luptam pentru piste de biciclete si un comportament in trafic care sa arate respect si pentru alti participanti in afara de soferi. Dar ultima moda ne arata si trotinete strecurandu-se in goana pe Calea Victoriei si trotuare.

Distribuie