• Share

Student. Caut pub langa facultate. Berea buna reprezinta un avantaj.

Student. Caut pub langa facultate. Berea buna reprezinta un avantaj.
 Foto: The Pub Universitatii FB.

Pe sistemul spune-mi la ce facultate esti ca sa-ti spun unde-ti bei berea bun si ieftin, Orasul Meu a gasit cele mai la indemana pub-uri de vizitat inainte, in timpul sau dupa cursuri:

ASE?

Happy Pub e fix pe Caderea Bastiliei si e ceea ce trebuie pentru berea de toate zilele. Filtrata, nefiltrata, bruna, blonda sau alte 160 de tipuri despre care afli mai multe live, in pub.

Printre ele, Sunstone Summer Tide, daca esti curios sa-ncerci o bere artizanala de peste Prut, renumita Zaganu sau chiar beri acrisoare.

E deschis de luni pana vineri, intre 16:00 si 01:00, iar in weekend de la 18:00 la 00:00. Mai multe vezi aici.

La Tonka Soul Café nu vii in special pentru bere. E locul unde mergi cand nu vin profii la ore si colegii parc-ar bea o cafea. Au diversitate in ale bauturilor calde, iar in materie de bere le ai pe cele clasice, la sticla sau draft, inclusiv nefiltrate.

Un alt avantaj e ca este deschis 24/24 (wink wink).

Time In Cafe & Bistro e numai bun pentru gustari, pranzuri si snack-uri la preturi decente. In materie de lichide incurajatoare ai cocktail-uri, vin si cafele cu Irish Whiskey sau Tequila, dupa gust. La bere ai Zaganu, Nenea Iancu si altele intre 7 si 15 Lei. Pe strada Mihai Eminescu numarul 38.

Universitate?

Edgar’s Pub il gasesti pe strada Edgar Quinet numarul 9. Si aici ai sandvisuri, pizza si altele de-ale gurii care merg tare bine cu o bere buna. Daca faci rezervare se impune consumatie de 30 Lei/persoana. Pentru asta suni la 021 314 18 43.

Jos Palaria, de pe strada Toma Caragiu numarul 3, „e un loc cu dichis cultural, gata de taclá si bunastare sufleteasca. In acest spatiu, respiri un aer dintr-un timp in care lumea, vorba lui Eminescu, inca mai gandeste in versuri si mai scrie in poezii.", spune Dan Mircea Cipariu, poet si prozator. Te stii bine cu oamenii care lucreaza aici si esti intre prieteni, la o bere sau un pranz, de ce nu?!

The Pub Universitatii te lasa sa-ti torni singur berea si concurezi pe plan international cu altii ca tine, sa alegi ce melodie vrei s-asculte intregul pub din The PUB jukebox in timp ce incerci ce-au mai gatit ei exclusiv in casa. Daca ai venit pe Bulevardul Regina Elisabeta numarul 9 si nu stii pe ce loc te-ai clasat, poate te regasesti pe lista de recorduri.

Student la Poli sau stai in Regie?

StudentPub e deschis aproape mereu, ceea ce-l face sa fie full in zilele de meci. Mai ales ca poti comanda carnati, mici, sandvisuri si alte carnuri la gratar. Si dac-ai avut o zi mai proasta, te-a enervat vreun prof sau colegu’ de banca, meniul sigur o sa te scoata din stare cu o „pitza data dreaqu'” sau traditionalul „acest meniu nu se citeste cu degetul". E pe Bulevardul Iuliu Maniu numarul 6.

Filos te aduce pe Splaiul Independentei 202 C, in Grozavesti. Vii pentru karaoke sau pentru un pranz indestulator. Pentru ca portiile sunt perfecte pentru tine. Mult pe bani putini. Iar daca-ti cauti un job am auzit ca ofera training gratuit si ai program flexibil.

Lucky il gasesti doua numere mai incolo. La 204. Vii pentru biliard si reducerea la bere, cum a fost in timpul Campionatului European. Chelnerii sunt de treaba si nu se supara daca nu le lasi bacsis. Te inteleg si te trec la caiet pana la urmatoarea vizita.

Arena Pub e la numarul 290. Tot pe Splaiul Independentei. Cu de toate. Stand-up comedy cu Radu Pietreanu, Costel, Teo, spectacol de comedie cu Doru Octavian Dumitru si karaoke in fiecare marti si duminica, de la 21:30. Berea la draught e 2 Lei si la 0,5 e 5 Lei. In rest, numai de bine.

Trattoria 20 e chiar langa. Ai meniu traditional romanesc, cu ciorbite, pane-uri, tochituri si ciolan, combinat cu cel italian in materie de pizza si focacia. Daca vii dupa o zi de examene si vrei sa scapi de stres, preturile in meniul de bauturi variaza intre 3,5 Lei - 28 Lei, berea te costa intre 5 - 9 Lei sau 50 - 100 Lei daca vrei sa sarbatoresti cu sampanie.

Pub 18 vine de la caminul P18, spatiu care a fost inchiriat de un student in ’91 pentru a deschide pub-ul cunoscut ca fiind primul din Romania. Barul e deschis intre 12:00 - 04:00, iar bucataria de la 13:00 pana-n 00:00. Il gasesti la 600 de metri de statia de metrou Grozavesti si 400 de metri de Petrache Poenaru.

Prietenii nu te mai suna si vin direct sa va vedeti in Pub18? E clar c-ar trebui sa-ti faci card de membru si ai diverse avantaje.

Daca esti curios care-i cea mai ceruta bere, opt din zece clienti o aleg pe cea cu extra-taste Big Brother Beer.

Distribuie