• Share

Targuri de Craciun - cadouri pentru toata lumea

Targuri de Craciun - cadouri pentru toata lumea

 

Craciunul e la un pas distanta, pe asta o stim cu totii. Iar cum Sarbatorile de iarna implica multe cadouri si surprize, v-am pregatit un rezumat al celor mai importante/cool/inedite targuri de Craciun.

 

Cu preturi pentru toate buzunarele, oferte pentru toate gusturile si bunataturi pentru toate sufletele, iata propunerile noastre:

 

In aer liber:

 

* Vine Mosul in Obor

Parcul Obor gazduieste unul dintre cele mai de durata targuri din Bucuresti, pana pe 3 ianuarie. Iar pe langa cozonaci, delicatese de Craciun, decoratiuni si cadouri felurite, vizitatorii vor avea parte si de concerte de colinde, demonstratii si degustari.

 

 

vine mosul in obor targ craciun 2011

 

 

* Culori - Expozitia cadourilor lucrate manual

In vestitul Pasaj de la Universitate, o multitudine de culori, obiecte unicat, accesorii, picturi etc. va asteapta pana maine, la ora 20:00. Toate create de artisti locali.

 

 

culori targ cadouri pasaj universitate 2011

 

 

* Delicii de Craciun

Cozonaci, sarmale si carnaciori - Piata George Enescu va mirosi a sarbatoare pana pe 23 decembrie. Pentru gurmanzi!

 

 

delicii de craciun piata george enescu

 

 

In Mall-uri:

 

Christmas Village

Sun Plaza se transforma, pana pe 23 decembrie, intr-un sat de Craciun, plin de cadouri pentru toate gusturile.

 

 

christmas village sun plaza targ cadouri

 

 

Arome de Craciun

In perioada Sarbatorilor, Mall-ul din Vitan isi schimba partial profilul: dulciuri, bijuterii hand-made, covrigi si alte bunatati te asteapta la shoppimg.

 

 

arome de craciun mall vitan targ cadouri

 

 

Targuri cu traditie:

 

 * Targ de Craciun la Sala Dalles

Un spatiu cu vechime intr-ale targurilor de tot felul, Sala Dalles ne propune si in acest an un Targ de Craciun care include atat haine, obiecte decorative, muzica etc, cat si bunatati, prajituri si altele de genul, numai bune de pus pe masa de Craciun.

 

 

targ cadouri sala dalles

 

 

Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lui Mos Craciun

Pana pe 23 decembrie, la Palatul National al Copiilor veti putea cumpara icoane pe sticla, podoabe lucrate manual, diverse ornamente - pentru un Craciun cat mai traditional.

 

 

targul cadourilor desaga lu mos craciun

 

 

D'ale Craciunului

Pe langa un Targ potrivit chiar si pentru un adevarat boier, MTR prezinta si spectacole de teatru de copii sau concerte de colinde si muzica veche. Traditional all the way!

 

 

d'ale craciunului muzeul taranului roman targ cadouri

 

 

In spatii inedite:

 

* Targul Carturestilor - Micul targ de cadouri destepte

Libraria Carturesti propune, cum altfel, un targ pentru oamenii cu minte, mai exact produse culturale din cele mai diverse: carti, albume, vinuri, delicatese si produse create de designeri cu renume.

 

 

targul carturestilor cadouri carturesti

 

 

* Targ & Atelier de Craciun

Sambata si duminica, pe Maria Rosetti, la SKA (Spatiul Kultural Alternativ) vor fi prezenti designeri de toate felurile alaturi de creatiile lor, iar intre orele 14:00 si 18:00 puteti invata sa va creeati singuri decoratiunile de Craciun in cadrul atelierelor de ornamente handmande!

 

 

targ atelier craciun SKA maria rosetti

 

 

* Marche de Noel - Targul Cadourilor de Designer

Pentru o zi (17 decembrie), The Ark se transforma in spatiu de expunere pentru o serie de artisti si designeri, intr-un targ al frumosului. Bonus: consultanta pentru ten si machiaje gratuite! High-class.

 

 

marche de noel cadouri designer the ark

 

 

* GreenFair

Celebrul local Green Hours, inventiv ca intotdeauna, iti propune, pe langa obisnuitele produse de pus sub brad, si o tombola cu surprize sau un bar din gheata (pentru cei curajosi). Atat afara, cat si inauntru!

 

 

greenfair green hours targ cadouri craciun

Distribuie