• Share

Targuri de Craciun in Bucuresti - cadouri inedite pentru cei dragi

Targuri de Craciun in Bucuresti - cadouri inedite pentru cei dragi

 

Batrana Augustina, aflata la capataiul Alexandrei, nepoata cea curioasa, incepe a-i dezmierda somnul cu o poveste de Craciun, la rugile ei aprinse.

- Bunico, mai spune-mi, te rog, o data, povestea lui Bucuresti, baiatul cel nazbatios, care nu a primit cadouri de Craciun!

- Nepoata mea, cred ca de data asta am putea s-o spunem impreuna, la cate dati am rostit-o.

- Dar bunico, de fiecare data este altfel, pe masura ce eu cresc.

- Draga mea, sunt urechiusele tale cele ce vor sa primeasca de fiecare data diferit aceasta poveste.

Insa, bunica, in loc sa ii povesteasca despre Bucuresti - copilasul rasfatat, i-l portretizeaza pe Bucuresti, ajuns la maturitate, darnic si gazda buna pentru toate targurile de Craciun:

 

 

Marche de Noel - Targul cadourilor de designer 

15 - 16 decembrie, The Ark

Acadele pe bat, caluti din lemn, mingiute cu palete - old school Santa e inca printre noi. Dar stati, nu va intristati, respectivele obiecte nu dispar, ci doar... fuzioneaza. O selectie eclectica de cadouri este propusa anul acesta, la indemnul Mosului si designer-ilor, in cadrul targului Marche de Noel.  

 

 

 

targ craciun bucuresti marche de noel

 

 

 

Expo Craciunul Verde

22 - 23 decembrie, Hanul lui Manuc

Fix inainte de Craciun, Mosul, la rugile batranului Bucuresti, ajunge la Hanul lui Manuc plin de voiosie, cu desaga plina. Rugamintea mosului este: "Copii, nu mai dezlegati renii de sanie! Anul trecut, Rudolf a fost gasit la expozitiile de vinuri!"

 

 

The Fashion Diaries - Christmas Edition

16 decembrie, The Silver Church

Decoratiuni din lemn, tricouri 3D, cosmetice, prajituri homemade, toate sunt daruri pe care Mosul nostru drag, cu un gest patern, vrea sa le depoziteze in pungutele noastre. Sa le primim cu sufletul decshis, pe data de 16 decembrie, in Silver Church.

 

 

Handmade Christmas

16 decembrie, Legere Cafe

Cei noua reni se indreapta spre Mia’s Children, oferindu-le copilasilor defavorizati posibilitatea de a se bucura laolalta cu noi. Asa ca, pe data de 16 decembrie, in Legere Café, Batranul Craciun va reinvia sentimentul bucuriei cadoului.

 

 

Targul Cadourilor de Craciun

29 noiembrie - 23 decembrie, Sala Dalles

Bomboane, martipan, papusi, masinute, mirodenii sau…..dragoste (?) Dragoste, cum asa? Se vinde? Da, dar sub forma minunilor pusa la vanzare in cadrul Targului de Craciun de la Sala Dalles. Asa ca, pana pe data de 23 decembrie, sa mergem cu totii sa o epuizam din stoc.

 

 

 

targ cadouri craciun sala dalles

 

 

 

Targul de Craciun - Bucharest Christmas Market

5 decembrie - 3 ianuarie, Piata Universitatii

Viena sau batranul Bucuresti? Acolo sau aici, atat timp cat spiritul Craciunului traverseaza fiecare coltisor al casutelor decorate, fiecare beculet inspira lumina ce mocneste din interiorul nostru, fiecare ghirlanda infrumuseteaza staticele suporturi, noi suntem fericiti; si cu atat mai mult cu cat Piata Universitatii adaposteste toate aceste licariri. In perioada 9 decembrie- 3 ianuarie, alaturi de bradul de 17 m, casutele de cadouri infrumuseteaza, prin diversitate.

 

 

Atelierul lui Mos Craciun

16 decembrie, Artmark

Mosul te asteapta la palat, intr-o zi de duminica, la un shooting foto cu dumnealui, urmat de o vizita in atelierul sau secret: ceaiuri, bijuterii, haine, decoratiuni, dulciuri si multe altele vor incanta simturile celor mari si celor mici. 

 

 

Suvenir de iarna

4 decembrie - 4 ianuarie, Elite Art Gallery

Atat Mos Craciun, cat si noi oferim. De la lucruri fizice, la unde nemasurabile de iubire, pace si fericire. Obiectele simple sunt transformate in comori inestimabile pentru cei dragi: pietre neslefuite- rubine colorate, panze mici- tablouri din natura, metale- accesorii inedite. Si toate acestea se afla in acelasi loc: la Ellite Art Gallery, pan ape data de 4 ianuarie, unde va avea loc expozitia intitulata “Suvenir de iarna”.

 

 

Made in Ro - Design romanesc de dat in dar

22 - 23 decembrie, La Copac

Anul acesta, pe langa tolba umpluta cu daruri alese, Mosul aduce si inspiratie pentru cei ce vor sa il ajute la faurirea cadourilor. Astfel ca targul amplasat in La Copac propune creatii romanesti spre vanzare, de si din suflet.

 

 

 

targ craciun cadouri bucuresti made in ro

 

 


We Love Christmas

22 - 23 decembrie, The Vintage Pub

Chiar de Mosul ne prinde in plin sezon rece, cand hainele acopera fiecare incheietura, deget si ureche, noi tot nu dam inapoi. Un cercel lucrat artistic, o bratara ce incununeaza mana, un inel ce decoreaza, toate pot fi gasite in Vintage Pub, sub egida Mosului Drag. Cu sania, sa pornim! 

Distribuie