• Share

Targuri estivale la tot pasul - produse traditionale, cultura alternativa, delicatese si multe altele

Targuri estivale la tot pasul - produse traditionale, cultura alternativa, delicatese si multe altele

 

Captiv in urban? Evadeaza printr-o (re)descoperire a orasului, la pas, pe la cele mai apetisante targuri din acest weekend. Produse traditionale, cultura alternativa, delicatese, arta, haine, produse de vara, nimic nu le scapa targarilor in plin sezon estival.

 

 

arka gradina de cultura alternativa

Arka - gradina de cultura alternativa

 

Targ de vara pana-n seara! la Muzeul Taranului Roman (11-13 iulie)

 

Artizani, mesteri si negustori ii asteapta atat pe cei mici, cat si pe cei mari cu bratele deschise. Aici veti putea admira diverse obiecte de arta sau mobilier specific taranesti, iar cei mai pofticiosi vor putea gusta o multime de preparate autohtone.

 

De asemenea, copiii vor putea participa in continuare la Atelierele de Creativitate unde isi pot lasa imaginatia sa zburde in voie.

 

 

Summer Bazar la Romexpo (11-13 iulie)

 

A doua editie a targului din aceasta vara este destinata celor care vor sa imbine cumparaturile cu divertismentul. La targ veti putea descoperi brand-uri de success si o multitudine de produse de larg consum, potrivite pentru gusturile si nevoile tuturor bucurestenilor. Mai mult, pe langa descoperirea a zeci de noutati, va veti putea bucura de diverse concursuri si activitati in aer liber, inclusiv batai cu apa.

 

 

Organic Days (targ de hrana si trai alternativ) la J’ai Bistrot (12 iulie)

 

La Organic Days te poti relaxa descoperind hrana bio si obiecte handmade, intr-o atmosfera indie, plina de voie buna, mai ceva ca-n anii ’70.

 

 

Zilele lui Zamfirescu pe Strada Putul lui Zamfir (12 iulie)

 

Daca ai chef sa devii turist pentru o zi chiar in orasul tau, locul perfect pe care sa-l vizitezi este Putul lui Zamfir. Un loc aparte, care o data pe an readuce la viata atmosfera feerica a Bucurestiului din sec. XIX, aceasta strada te asteapta cu activitati fascinante, cum ar fi pictura pe sticla, origami sau prezentarile de moda ce se vor tine seara.

 

 

Fapte bune in Lumea Copiilor in Parcul Lumea Copiilor (12-13 iulie)

 

Pentru cei cu spirit caritabil, aceasta este o ocazie care nu trebuie ratata. Faptele bune includ un magazin ambulant plin de obiecte vestimentare, precum si obiecte de arta sau accesorii, dar si concursuri si o droaie de activitati pentru copii. Toate donatiile obtinute in urma acestui eveniment se vor duce catre sectia de Onco-pediatrie a spitalului Marie Curie.

 

 

Arka (gradina de cultura alternativa) la Ceainaria Cinci (13 iulie)

 

Acesta este locul perfect pentru toti amatorii de cultura alternativa sau pentru cei care vor mai mult decat sa savureze o ceasca cu ceai. Este o ocazie ideala pentru a petrece timp cu prietenii sau familia, in timp ce participi la un workshop, admiri o expozitie sau te distrezi cu diverse jocuri.

 

 

Sole & Shape in Club Control (13 iulie)

 

Pentru fanii culturii “sneaker”, acesta este primul eveniment din tara dedicat lor. Targul va consta intr-o piata deschisa unde amatorii de sneakers pot cumpara cele mai bune produse din domeniu sau pot face schimb intre ei.

Distribuie