• Share

Teatru in Bucuresti cu tot ce poftesti

Teatru in Bucuresti cu tot ce poftesti

 

Cu timpul stim deja ca nu stam prea bine, dar ni-l organizam cum trebuie pentru ca atunci cand cineva ne intreaba „Cand ai fost ultima data la teatru?” sa-l surprinzi c-un „Chiar saptamana trecuta la... . Stii ce misto a fost?”.

 

Foto: Teatrul Odeon FB.

 

Cum Teatrul Odeon isi inchide in curand stagiunea, ar fi cam tare sa prinzi locuri la Kafka. 5 vise. Dragos Galgotiu crede ca „abisul poate parea ridicol, derizoriu, grotesc, poate fi privit cu umor, dar ramane misterios, dureros, tulburator”. Nu trebuie neaparat sa fii de acord cu el, dar e musai sa vezi spectacolul. Doar nu degeaba a fost selectionat si-n cadrul Festivalului National de Teatru. Scenariul a fost scris dupa Procesul, Metamorfoza, O dare de seama pentru o Academie, Verdictul si Colonia penitenciara.

Il vezi pe 9 iulie, intre 19:30 - 21:40, pe Calea Victoriei numarul 40 - 42. Pretul unui bilet este 21,2 Lei - normal, 12,72 Lei - redus.

 

La Unteatru e Un tramvai numit dorinta. In aceeasi zi, nu aceeasi ora. Ci 21:00 chiar. Intr-o ora si 40 de minute afli tot ce se poate sti despre ratare. Cum se intampla ea, care sunt cauzele si starile care vin odata cu declansarea acestei molimi necrutatoare, pe toate le afli. A castigat si premii inaltatoare precum „Teatru de maine”, acordat de specialistii in domeniu si Marele Premiu la Festivalul Fringe din Iasi. Pe tomtix.ro poti cumpara bilete - 30 Lei.

 

Foto: unteatru.ro.

 

Pe Fata din Curcubeu o gasesti la Godot. Simpla, frumoasa, melodramatica. Piesa. Pentru ca femeia e de moravuri usoare cum s-ar spune. Si Ilona Brezoianu o interpreteaza bine de tot, iar de text si regie se ocupa Lia Bugnar. Cert e ca drama si comedia se imbina prea bine in aceasta piesa, asa ca iti iei bilet - 35 Lei. Tot pe 9 iulie, de la 22:00.

 

In Culise vine cu Orchestra Titanic. Stii cum in film in timp ce vaporul se scufunda orchestra continua sa interpreteze „Mai aproape de Dumnezeu”? Se pare ca acest moment l-a inspirat pe Hristo Boytchev sa-l transforme intr-o piesa de teatru. Nu e despre capitani si vase, nici scufundari misterioase. Ci despre patru cersetori care tot asteapta sa se schimbe ceva si-n viata lor, poate poate devin si ei oameni de bine. Mai o sticla de alcool, mai o noapte dormita-n gara. Pana ce descopera cum pot schimba totul. Unde mai pui ca-i si cu proiectii de video mapping?

Cum te-am obisnuit, pe 9 iulie, de la 20:00, iar bilete cumperi de pe bilete.ro - 33,5 Lei.

 

Distribuie