• Share

Teatru in spatii alternative: case, baruri, cafenele

Teatru in spatii alternative: case, baruri, cafenele

 

Se joaca teatru. Si se joaca si in afara salilor clasice, se joaca in cafenele, in baruri, in apartamente de bloc. Teatrul independent si-a cucerit o pozitie binemeritata in oras, exista chiar si festivaluri si nu ne ramane decat sa mergem la spectacole si sa ne delectam.

 

teatru alternativ bucuresti 2015

 

In Culise – teatru pub


In Culise puteti „intra” prin La Scena pentru spectacole iesite din comun, comedii, piese romantice si stand-up comedy, de luni pana duminica. In plus, organizeaza si cursuri de actorie.

 


Teatrul de Arta

Unul dintre cele mai apreciate spatii de teatru independent este Teatrul de Arta (zona Izvorul Rece). Intr-un spatiu relativ mic, dar intim, se joaca piese cu personalitate dar se sustin si concerte. Va recomandam spectacolul Voyeur, regia Claudiu Istodor.

 

 

Carol 53

In acest hub unde se desfasoara un program cultural independent suntem invitati si la seri de teatru, iar in luna iunie a avut loc aici si prima editie a unui festival de teatru urban intitulat Teatru sub luna.

 

 

Godot Cafe Teatru

Una dintre primele cafenele-teatru ale orasului, Godot, continua sa fie un punct de referinta in zona teatrului independent. Iar rezervarea biletelor se poate face acum si prin aplicatia lor mobila.

Distribuie